Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κασιμάτη: Δεν ήθελα να θίξω τους αστυνομικούς [video]

Νίνα Κασιμάτη

Καμιά πρόθεση να θίξει τους αστυνομικούς δεν είχε η Νίνα Κασιμάτη, σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια για τον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες.

Η κ. Κασιμάτη, μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” για το “μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι” που ανήρτησε στα social media προκαλώντας χαμό, τόνισε ότι αυτό δεν αφορούσε την αστυνομία ούτε αντικειμενικά ούτε υποκειμενικά.

Ανέφερε πως έχει ήδη ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό και πως και στην επιστολή της στην ΠΟΑΣΥ σημείωσε ότι λυπάται γι αυτόν. Παράλληλα υποστήριξε πως το θέμα συντηρείται για πολιτικούς σκοπούς και πως επωφελείται από αυτό η Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα ανέφερε πως αν αυτό συνεχιστεί τότε κι αυτή θα αναγκαστεί να απαντήσει. Ανέφερε επίσης πως και η ίδια έχει δύο αστυνομικούς για την προστασία της, οι οποίοι όμως δεν αντέδρασαν.

Μαυροειδάκος: Αγωγές από αστυνομικούς

Μιλώντας νωρίτερα στην ίδια εκπομπή ο ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, ανέφερε πως εκτός από την μήνυση που έχει καταθέσει η ΠΟΑΣΥ, πολλοί αστυνομικοί μεμονωμένα έχουν καταθέσει αγωγές.

Ο κ. Μαυροειδάκος δήλωσε πως οι αστυνομικοί είναι “αηδιασμένοι” ενώ τόνισε ότι “έχουμε παιδιά που πάνε στο σχολείο. Οι χιλιάδες νεκροί αστυνομικοί έχουν πίσω τους οικογένειες”.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις