Χωρίς κατηγορία

Κασιμάτη: Δεν ήθελα να θίξω τους αστυνομικούς [video]

Καμιά πρόθεση να θίξει τους αστυνομικούς δεν είχε η Νίνα Κασιμάτη, σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια για τον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κ. Κασιμάτη, μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” για το “μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι” που ανήρτησε στα social media προκαλώντας χαμό, τόνισε ότι αυτό δεν αφορούσε την αστυνομία ούτε αντικειμενικά ούτε υποκειμενικά.

Ανέφερε πως έχει ήδη ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό και πως και στην επιστολή της στην ΠΟΑΣΥ σημείωσε ότι λυπάται γι αυτόν. Παράλληλα υποστήριξε πως το θέμα συντηρείται για πολιτικούς σκοπούς και πως επωφελείται από αυτό η Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα ανέφερε πως αν αυτό συνεχιστεί τότε κι αυτή θα αναγκαστεί να απαντήσει. Ανέφερε επίσης πως και η ίδια έχει δύο αστυνομικούς για την προστασία της, οι οποίοι όμως δεν αντέδρασαν.

Μαυροειδάκος: Αγωγές από αστυνομικούς

Μιλώντας νωρίτερα στην ίδια εκπομπή ο ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, ανέφερε πως εκτός από την μήνυση που έχει καταθέσει η ΠΟΑΣΥ, πολλοί αστυνομικοί μεμονωμένα έχουν καταθέσει αγωγές.

Ο κ. Μαυροειδάκος δήλωσε πως οι αστυνομικοί είναι “αηδιασμένοι” ενώ τόνισε ότι “έχουμε παιδιά που πάνε στο σχολείο. Οι χιλιάδες νεκροί αστυνομικοί έχουν πίσω τους οικογένειες”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ