Κόσμος

Κατέρρευσε κτίριο στην Κωνσταντινούπολη – Αναφορές για εγκλωβισμένους στα συντρίμμια

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, από την κατάρρευση τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη το πρωί της Κυριακής (2.6.24), με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης να μεταδίδουν ότι οι έρευνες συνεχίζονται για τον απεγκλωβισμό από τα συντρίμμια ακόμα δύο ατόμων.

Σωστικά συνεργεία και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει προκειμένου να εντοπιστούν επιζώντες από το τριώροφο κτίριο που κατέρρευσε στην περιοχή Κιουτσούκ Τσεκμετζέ στη δυτική Κωνσταντινούπολη.

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης Κωνσταντινούπολης, Νταβούτ Γκιουλ, υπάρχουν επτά τραυματίες, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς.

Δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά τα αίτια της κατάρρευσης του κτιρίου, ενώ τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με τη στιγμή που το τριώροφο οικοδόμημα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Σε επίσημη ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, αναφέρεται πως μέχρι στιγμής έχει διασωθεί ένας τραυματίας. 

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται ότι «την Κυριακή (02.06.2024), γύρω στις 08:40, κατέρρευσε το τριώροφο κτίριο που βρίσκεται στη διασταύρωση της οδού Belediye και της οδού Gecit στην περιοχή Kartaltepe της συνοικίας Kucukcekmece. Στο σημείο εστάλη μεγάλος αριθμός AFAD, ομάδες έρευνας και διάσωσης και ιατρικές ομάδες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τσάρλι Κερκ: Τα τελευταία λόγια του «μάρτυρα του MAGA» πριν πέσει νεκρός από σφαίρα – Παραμένει άφαντος ο δράστης
Λίγο πριν πέσει νεκρός, ο ακτιβιστής είχε συνομιλία με άτομο από το κοινό για τους μαζικούς πυροβολισμούς από τρανς άτομα - Σε βίντεο που βγήκαν στα social media φαίνεται μία μαύρη φιγούρα σε ταράτσα πολυκατοικίας, εικάζεται πως είναι ο δράστης
Τσάρλι Κερκ
3