Χωρίς κατηγορία

Κατεχόμενα: “Θα ανοίξουμε και το τελευταίο τετραγωνικό μέτρο στα Βαρώσια” λέει ο Τατάρ!

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό και ειδικότερα το ζήτημα των Βαρωσίων στα Κατεχόμενα αποτελεί ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα τις Βρυξέλλες, με αρκετούς αξιωματούχους να αναφέρουν ότι η προκλητική στάση της Τουρκίας δεν οδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτή της επίλυσης των διαφορών.

Σε αντίθετη κατεύθυνση ο ηγέτης του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επιμένει με κάθε τρόπο στο «άνοιγμα των Βαρωσίων» θέτοντας το ζήτημα των περιουσιών στο επίκεντρο, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε χαρακτηριστικά πως «τα Βαρώσια θα ανοίξουν μέχρι και το τελευταίο τετραγωνικό μέτρο».

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί την Ευρώπη: «Η Ρωσία θα κινηθεί κατά των κρατών που θα κατασχέσουν τα περιουσιακά στοιχεία της»
Η Ρωσία δηλώνει ότι η όποια κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων ισοδυναμεί με κλοπή και θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στα ομόλογα και τα νομίσματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης
Ντμίτρι Μεντβέντεφ 4
Βασίλης Καλογήρου: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του – «Σου έκοψαν το δάχτυλο εν ζωή, χέρια σου στερήσαν το οξυγόνο»
«Έφυγες προς τον αγαπημένο σου Χριστό, πετώντας με φτερά αγγέλου. Αλλά ακόμη και ο ήχος του φτερουγίσματος τους, κάποιους, λίγους ευτυχώς, και αυτός τους ενοχλεί», έγραψε η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου
Βασίλης Καλογήρου 4
Μπλόκα και σαρωτικοί έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία της Αθήνας: Έπεσαν με το «καλημέρα» πρόστιμα εκατοντάδων ευρώ
Zώνες ασφαλείας, ελαστικά, ΚΤΕΟ, έγγραφα του οδηγού, ταχογράφο αλλά και αυτοκόλλητα με ειδική σήμανση, μεταξύ αυτών που ελέγχουν τα στελέχη της Τροχαίας
Σχολικό λεωφορείο
3