Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κοτζιάς για Μόναχο: Η διαπλοκή στην Ελλάδα πήρε υπό την προστασία της τους φασίστες ακροδεξιούς

Κοτζιάς για Μόναχο: Η διαπλοκή στην Ελλάδα πήρε υπό την προστασία της τους φασίστες ακροδεξιούς

Νέα επίθεση σε όσους τον αποδοκίμασαν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Μόναχο για τη Συμφωνία των Πρεσπών εξαπέλυσε ο Νίκος Κοτζιάς. Αυτή τη φορά μέσω twitter.

Σε ανάρτησή του, ο Νίκος Κοτζιάς μιλά ξανά για φασίστες και ακροδεξιούς που απείλησαν με βία και τους οποίους «η διαπλοκή στην Ελλάδα τους πήρε υπό προστασία της»

«Μετά από 3 ώρες συζήτησης και αφού απαντήθηκαν ένα προς ένα επιχειρήματα φασιστών σε εκδήλωση Ελλήνων του Μονάχου, οι ακροδεξιοί άρχισαν  να απειλούν με βία. Ο κόσμος τους γιουχάρησε και τους ανάγκασε να εγκαταλείψει εκδήλωση. Η διαπλοκή στην Ελλάδα τους πήρε υπό προστασία της», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Δείτε την ανάρτηση

«Άκου φασίστα, χουντικέ» – Τι έγινε στο Μόναχο

Όλα έγιναν σε εκδήλωση στο Μόναχο, όπου ο Νίκος Κοτζιάς μίλησε σε εκδήλωση για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ορισμένοι ομογενείς, ανάμεσά τους μέλη μακεδονικών οργανώσεων, διέκοπταν τον πρώην υπουργό, με αποτέλεσμα ο κ. Κοτζιάς να εξαπολύσει προσωπικές επιθέσεις εναντίον τους, χαρακτηρίζοντάς τους συλλήβδην «φασισταριά», με εκφράσεις όπως «άκου χουντικέ…», «βούλωσέ το κι άκου!».

Δείτε το video

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις