Χωρίς κατηγορία

Κρήτη: Νέα έκκληση από τους γονείς της 15χρονης Ζωής που δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της στις ΗΠΑ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την δική της μάχη δίνει μια 15χρονη από την Κρήτη η οποία βρίσκεται στην Ουάσινγκτον προκειμένου να υποβληθεί σε ένα σοβαρό χειρουργείο. Η ανήλικη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας καθώς πάσχει από μια σπάνια εκ γενετής πάθηση.

Η οικογένειά της κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει καθώς χρειάζονται 20.000 ευρώ για την επέμβαση, ένα ποσό που αδυνατούν να καλύψουν καθώς έχουν προηγηθεί δυο ακόμα χειρουργεία. Η Ζωή, είναι μια 15χρονη μαχήτρια από τα Χανιά που παλεύει από την ημέρα που γεννήθηκε για να μένει ζωντανή.

Το νέο μήνυμα της οικογένειας

Με μεγάλη χαρά παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες την κινητοποίηση και ανταπόκριση του κόσμου στον αγώνα που δίνουμε για την Ζωή ! Έναν αγώνα δύσκολο που δίνει η Ζωή μας από τότε που γεννήθηκε για να κρατηθεί στην ζωή … Το πιο συγκινητικό όμως δεν είναι η υποστήριξη όλων όσων μας γνωρίζουν και κάνουν το παν για την μικρή μας, αλλά όλη η υποστήριξη, το ενδιαφέρον και η αγάπη που δεχόμαστε από ανθρώπους άγνωστους, που νοιάζονται σαν να είναι δικοί μας άνθρωποι!

Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο μπροστά σε όλη την βοήθεια που μας δίνετε !!! Σας ευχαριστούμε πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας για την συμπαράσταση αλλά και την έμπρακτη υποστήριξη στην έκκληση που κάνουμε ώστε να συγκεντρώσουμε το ποσό του χειρουργείου !!! Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, όμως με τις δικές σας ενέργειες μας δίνετε ελπίδα !!!

Όταν φτάσουμε στον τελικό μας στόχο θα βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση!!! Μέχρι τότε όμως ο αγώνας μας συνεχίζεται … Και η παραμικρή βοήθεια για εμάς είναι τεράστια !!! Έστω και μια κοινοποίηση μπορεί να βοηθήσει ώστε να ακουστουμε !!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ !!!

Πληροφορίες τηλ 698 752 1698

Όποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να καταθέσει χρηματικό
ποσό στον λογαριασμό: Αlpha Βank: GR9401407010701002002029468
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ : ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ (ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ) γιατί θα
πρέπει να γραφτεί απόδειξη δωρεάς

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Οστεοπόρωση: Η σιωπηλή νόσος των οστών και οι εξετάσεις που μπορούν να προλάβουν τα κατάγματα
Ποιοι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο, πότε χρειάζεται μέτρηση οστικής πυκνότητας και γιατί η έγκαιρη διάγνωση και η συνέπεια στη θεραπεία είναι καθοριστικές για την υγεία του σκελετού
Πηγή φωτό: iStock
Αλέξης Τσίπρας: Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη για τις πλημμύρες και τις υποδομές – Το πρόγραμμα των επισκέψεων
Σε Ηράκλειο και Λασίθι τη Δευτέρα και σε χωριά του Ρεθύμνου την Τρίτη ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ - Στο επίκεντρο οι καταστροφές από τις πλημμύρες, ο ΒΟΑΚ και τα νοσοκομεία του νησιού
Αλέξης Τσίπρας
Ηλίας Κασιδιάρης: «Yπάρχουν επαφές με ανεξάρτητους, απευθύνεται και σε ψηφοφόρους της Λατινοπούλου και του Βελόπουλου» λέει η δικηγόρος του
«Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με ανεξάρτητους από τη ΝΔ, ούτε έχει ή θα έχει καμία σχέση με το υπό ίδρυση κόμμα του Αντώνη Σαμαρά» είπε η δικηγόρος του
Ηλίας Κασιδιάρης