«Το χταπόδι δεν θέλει νερό στο μαγείρεμα. Πρέπει να γίνει στο ζουμί του. Έτσι κρατάει όλο το θαλασσινό άρωμά του». Αυτό είναι το μυστικό του Πατέρα Νικήτα για τους πιο νόστιμους χταποδοκεφτέδες με κρεμμυδάκια, μαϊντανό και μάραθο που έχετε δοκιμάσει.
Τα θαλασσινά, όπως το χταπόδι, πέρα από τις ελάχιστες θερμίδες που διαθέτουν, μπορούν να προσφέρουν και μοναδικές γευστικές απολαύσεις! Αυτή η συνταγή για χταποδοκεφτέδες είναι καλύτερη επιλογή για τη νηστεία της Σαρακοστής και όχι μόνο.
Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr