Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μολέδο ο ακέραιος! Αλλάξε πάλι γνώμη – Θέλει να πάει στη Βραζιλία

Μολέδο ο ακέραιος! Αλλάξε πάλι γνώμη – Θέλει να πάει στη Βραζιλία

Ο Μολέδο ή τους… επεξεργάζεται όλους μαζί ή είναι χρυσός Ολυμπιονίκης στην αναποφασιστικότητα!

Εμφανίστηκε και ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι δεν συζητά καμία πρόταση από ελληνική ομάδα και θέλει να επιστρέψει στην Ιντερνασιονάλ!

Θυμίζουμε ότι τα είχε βρει με τον ΠΑΟΚ, ώστε να πάει δανεικός έως το τέλος της σεζόν. Πρόταση που βοηθούσε σημαντικά το… άρρωστο ταμείο του Παναθηναϊκού. Αλλαξε γνώμη. Φούντωσε σενάρια για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Δεν πήγε στο μεσημεριανό ραντεβού στα γραφεία της ΠΑΕ για να τελειώσει το θέμα και το απόγευμα που εμφανίστηκε έπειτα από αμέτρητα τηλεφωνήματα τόνισε: «Δεν έρχομαι να συζητήσω τίποτα. Ούτε για την πρόταση του ΠΑΟΚ, ούτε για άλλη ελληνική ομάδα. Θέλω να επιστρέψω στην Βραζιλία, θέλω να συνεχίσω στην Ιντερνασιονάλ»!

Αυτή την εξέλιξη ούτε ο ΠΑΟΚ την επιθυμεί, ούτε ο Παναθηναϊκός που θα δώσει τον παίκτη με ελάχιστο οικονομικό αντίτιμο! Σύμφωνα με πληροφορίες απέρριψε τεράστιο συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό, ενώ η στάση του κρατάει τους πάντες σε αναμονή καθώς δεν αποκλείουν και νέα αλλαγή στα θέλω του.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός φέρεται να είχε συμφωνήσει και με την ΑΕΚ για τον παίκτη. Ο… βομβαρδισμός των πληροφοριών και η ροή των εξελίξεων σαφώς συντηρείται από τη στάση του ποδοσφαιριστή.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις