Χωρίς κατηγορία

Μοναδική συνταγή για αγιορείτικους κεφτέδες πολυφάδες

Ο μοναχός Νικήτας μοιράζεται μαζί μας μία υπέροχη συνταγή για τη νηστεία. Πρόκειται για ένα θαλασσινό μεζέ, που στο Άγιο Όρος τρώγεται τα Σαββατοκύριακα της Μεγάλης Σαρακοστής. Η συνταγή πολυφάδες κεφτέδες είναι ένα ιδιαίτερο και αγαπημένο φαγητό στην Αγιορείτικη Πολιτεία και κύριο συστατικό είναι οι πολυφάδες.

Οι πολυφάδες που χρησιμοποιούνται για να γίνουν μυρωδάτοι κεφτέδες είναι ένα είδος θαλασσινού, που ζει κολλημένο στα βράχια της ακροθαλασσιάς. Ένα είδος τσούχτρας με ανοιχτό καφέ χρώμα.

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα