Site icon NewsIT
20:31 | 25.01.20

Μοναστηριακή συνταγή για μελωμένη ρεβιθάδα φούρνου

Newsit Newsroom

«Οι παλιοί γέροντες έλεγαν πως ο καλός μάγειρας φαίνεται από τα ρεβίθια», λέει ο αγιορείτης Μοναχός Νικήτας, ο οποίος αποκαλύπτει ότι το μυστικό για την πιο επιτυχημένη ρεβιθάδα, είναι τα όσπρια να σιγουβράσουν.

Η ρεβιθάδα είναι ένα κυριακάτικο φαγητό στα μοναστήρια, που συνηθίζουν να σερβίρουν με ελιές και παστό ψάρι (σαρδέλες, λακέρδα κ.λπ.).

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version