Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μύκονος: Συμμορία «ξάφρισε» βίλα όπου διέμεναν ευκατάστατοι τουρίστες – Η λεία «αγγίζει» τις 100.000 ευρώ

Μύκονος: Συμμορία «ξάφρισε» βίλα όπου διέμεναν ευκατάστατοι τουρίστες – Η λεία «αγγίζει» τις 100.000 ευρώ

Βίαιη διάρρηξη σε βίλα της Μυκόνου. Συμμορία μπουκαδόρων διέλυσε την πόρτα βίλας στην περιοχή Κανάλια, όπου είχε μισθώσει παρέα ευκατάστατων αλλοδαπών τουριστών και έκανε πλιάτσικο, «γδύνοντας» κυριολεκτικά τους ενοίκους, αρπάζοντας μετρητά κοσμήματα, παπούτσια και ρούχα. 

Η λεία της ασύλληπτης διάρρηξης της βίλας στη Μύκονο «αγγίζει» τις 100.000 ευρώ! Το συμβάν που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά διαρρήξεων στο νησί των ανέμων με θύματα ευκατάστατους τουρίστες σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (05.08.23) μεταξύ 03:30 και 04:30.

Οι ένοικοι της βίλας στην περιοχή Κανάλια, ένας 36χρονος, ένας 33χρονος και ένας 48χρονος από τη Δομινικανή Δημοκρατία, ένας 28χρονος από το Μαρόκο και τρεις Ιρακινοί ηλικίας 37, 22 και 29 ετών, στις καταθέσεις τους στην Αστυνομία είπαν ότι απουσίαζαν, όταν άγνωστοι, τρύπωσαν μέσα στη βίλα με βίαιο τρόπο, «μπουκάροντας».

Όπως αναφέρεται στα ενημερωτικά σημειώματα της ΕΛ.ΑΣ, «οι δράστες έσπρωξαν με δύναμη την κεντρική είσοδο της βίλας, η οποία ήταν κλειστή, πλην όμως όχι κλειδωμένη που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτηρίου, μετέβησαν σε όλες τις κρεβατοκάμαρες, προκαλώντας αναστάτωση αφαιρώντας συνολικά από όλους τους παθόντες το χρηματικό ποσό των 12.900 ευρώ, 3.000 σε δηνάρια Ιράκ, 3.000 derham Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Επίσης, αφαίρεσαν χρυσαφικά, παπούτσια, είδη ένδυσης, προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 79.500 κατά δήλωση των παθόντων».

Οι αστυνομικοί, από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, αλλά και από κάμερες της περιοχής προσπαθούν να διαπιστώσουν το δρομολόγιο των δραστών, για να φθάσουν στα ίχνη τους και να τους περάσουν χειροπέδες. 

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις