Site icon NewsIT
13:45 Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Μυρωδάτη φασολάδα στο φούρνο με τον παραδοσιακό ηπειρώτικο τρόπο

Η φασολάδα, είναι αναμφίβολα ένα από τα δημοφιλέστερα κλασικά παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, ειδικά τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες, αλλά και εν όψει της νηστείας των Χριστουγέννων.

Σε αυτή την ηπειρώτικη εκδοχή για φασολάδα, ο φούρνος δίνει ξεχωριστή γεύση, το ίδιο και οι κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης αλλά και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά με τα οποία πασπαλίζουμε το φαγητό λίγο πριν από το σερβίρισμα.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε για την ηπειρώτικη φασολάδα φούρνου είναι…

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version