Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Πιτίνο: “Μόνο ο Ολυμπιακός σχολιάζει τη διαιτησία!”

Παναθηναϊκός – Πιτίνο: “Μόνο ο Ολυμπιακός σχολιάζει τη διαιτησία!”
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του πρώτου αγώνα των πλέι οφ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Ρικ Πίτίνο αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικό, υποστηρίζοντας ότι αυτά τα κάνει μόνο ο Ολυμπιακός.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην Euroleague για την αντιμετώπιση που είχε το “τριφύλλι” στην πρώτη «μάχη» με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά σε επίσημες δηλώσεις τους, τόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όσο και ο Ρικ Πιτίνο αρνήθηκαν να αποδώσουν ευθύνες στους διαιτητές.

Ο Αμερικανός τεχνικός μάλιστα τόνισε ότι δεν θέλει να σχολιάσει τίποτα για τους ρέφερι του αγώνα, γιατί αυτό είναι κάτι που το κάνει ο Ολυμπιακός και όχι η ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Πιτίνο

“Δεν μπορείς να αλλάξεις τις αποφάσεις των διαιτητών. Εγώ κάνω τη δουλειά μου, όπως και εκείνοι τη δική τους. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Αν μιλήσω δημόσια για την διαιτησία, όπως κάνει ο Ολυμπιακός, δεν σημαίνει πως θα με παίξουν καλύτερα αύριο.

Είμαστε απογοητευμένοι για τον τρόπο που χάσαμε όμως έτσι είναι η διαδικασία των πλέι-οφ, δεν μπορείς να σταθείς εκεί και πρέπει να προχωρήσεις. Άμα χρειαστεί να μιλήσεις για κίνητρο πάει να πει πως έχεις κακή ομάδα. Το δεύτερο ματς είναι πάντα πιο σκληρό, η Ρεάλ θέλει να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα, ενώ εμείς άμα χάσουμε θα πρέπει να πάμε τουλάχιστον στα πέντε ματς.

Είμαι μπερδεμένος για το πώς μπορεί να μιλάμε για φάιναλ φορ σε Αθήνα ή Λυών από τη στιγμή που η Βιλερμπάν τώρα θα έρθει στη διοργάνωση. Δεν μπορείς να αλλάξεις τις αποφάσεις των διαιτητών, εγώ κάνω τη δουλειά μου όπως και εκείνοι τη δική τους.

Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, αν μιλήσω δημόσια για την διαιτησία, όπως κάνει ο Ολυμπιακός, δεν σημαίνει πως θα με παίξουν καλύτερα αύριο. Δεν έχω κανέναν φόβο με καμία ομάδα, δεν είναι αυτός ο τρόπος που σκέφτομαι εγώ”.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις