Χωρίς κατηγορία

Ποιες διερευνητικές; Η Τουρκία «βάζει φωτιά» σε Αιγαίο και Μεσόγειο με την άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά από δύο χρόνια η Τουρκία ανακοίνωσε ξανά την διεξαγωγή της περίφημης στρατιωτικής άσκησης με το όνομα «Mavi Vatan – Γαλάζια Πατρίδα» σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου, όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του, το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας.

Η τεράστια αυτή στρατιωτική άσκηση θα περιλαμβάνει δυνάμεις και από τους τρεις Κλάδους των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και θα πραγματοποιηθεί από τις 25 Φεβρουαρίου μέχρι τις 7 Μαρτίου, σε μια χρονική συγκυρία όπου το «Τσεσμέ» θα βρίσκεται παράλληλα στο Αιγαίο και ενώ ο επόμενος γύρος διερευνητικών επαφών ακόμα δεν έχει «κλειδώσει».

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα