Δευτέρα, 13 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ψωμιάδης στο NewsIt: Αναλαμβάνω εν λευκώ την προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ

Ψωμιάδης στο NewsIt: Αναλαμβάνω εν λευκώ την προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ

«Μαέστρος» της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με τον τέως περιφερειάρχη Μακεδονίας το πρωί, πριν από τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, στο γραφείο του στη Βουλή. Οι δυο άνδρες συμφώνησαν να είναι ο κ. Ψωμιάδης είναι υπεύθυνος για την εκστρατεία σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κ. Ψωμιάδης μιλώντας στο NewsIt.
«Όταν σε καλεί η πατρίδα, τα παιδιά σου και η ιστορία σου, όσο αδικημένος και παραγκωνισμένος και αν νοιώθεις δεν έχεις το δικαίωμα να πεις όχι σε μια ειλικρινή πρόσκληση πανστρατιάς. Αναλαμβάνω λοιπόν μετά από συνεννόηση με τον κύριο Σαμαρά, εν λευκώ, τη στρατηγική της προεκλογικής εκστρατείας στη Βόρεια Ελλάδα, με αναφορά απευθείας στον Πρόεδρο.

Αλλάζουν τα πάντα στην κεντροδεξιά. Τέρμα τα παιχνίδια, τέρμα η αδιαφορία, τέρμα τα αστεία. Προσωπικά δεν πρόκειται να προδώσω τον κόσμο που 30 χρόνια τώρα με εμπιστεύεται. Δε θα αφήφουμε την Ελλάδα απέναντι σε αυτή την ανεύθυνη, επικίνδυνη, μηδενιστική αριστερά να γίνει Βόρεια Κορέα. Η ελπίδα είναι μπροστά μας».

Ο κ. Ψωμιάδης είχε επισκεφτεί τα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού και χθες το βράδυ, παρέστη και στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος αλλά και σήμερα στη Βουλή, κατά την ορκωμοσία της νέας Βουλής.

Όταν μάλιστα είδε τον κ. Σαμαρά στους διαδρόμους της Βουλής, τον ρώτησε «μπορώ να μείνω;» και αρχηγός της ΝΔ γέλασε…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε