Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Δύο νεκροί από τη μαφιόζικη επίθεση – Βίντεο και εικόνα ντοκουμέντο

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Δύο νεκροί από τη μαφιόζικη επίθεση – Βίντεο και εικόνα ντοκουμέντο

Νεκρό είναι και το δεύτερο θύμα της μαφιόζικης επίθεσης από τους πυροβολισμούς που «έπεσαν» σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης το βράδυ της Κυριακής (18.12.2022), καθώς καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον άνθρωπο που δέχτηκε τους πυροβολισμούς.

Το δεύτερο θύμα, 44 ετών, δέχθηκε σφαίρα στο στήθος και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον 41χρονο που φαίνεται να ήταν ο στόχος της επίθεσης με πυροβολισμούς που σόκαρε την πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι δύο νεκροί ήταν αλβανικής καταγωγής και γνωστοί στις Αρχές, πιθανότατα από υποθέσεις ναρκωτικών.

Βίντεο και εικόνα ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στη Νέα Σμύρνη – ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες:

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ακούστηκαν τέσσερις ή πέντε πυροβολισμοί, την ώρα που η πλατεία της Νέας Σμύρνης ήταν γεμάτη από κόσμο!

Τέσσερα τα συνολικά θύματα της επίθεσης

Συνολικά, τα θύματα της επίθεσης είναι τέσσερα, καθώς τραυματίστηκε και μια κοπέλα που βρισκόταν στην καφετέρια της Νέας Σμύρνης, η οποία μάλλον ήταν… παράπλευρη απώλεια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Πρόκειται για μια γυναίκα 35 χρονών που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και ένας άνδρας, ο οποίος μόλις άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί, προσπάθησε έντρομος να απομακρυνθεί, αλλά σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι. Δεν χρειάστηκε, όμως, να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Οι κινήσεις του δράστη

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης κρυβόταν σε θάμνους κοντά στην καφετέρια. Ξαφνικά, έφτασε στην καφετέρια όπως φαίνεται και από το παραπάνω βίντεο, και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον άνδρα που φέρεται να είναι το θύμα της επίθεσης.

Ο 41χρονος δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι και έπεσε νεκρός στην καφετέρια. Ο 44χρονος δέχθηκε σφαίρα στο στήθος και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο.

Από τις κινήσεις του, φαίνεται ότι τον νοιάζει μόνο ο στόχος του, όχι αν θα χτυπήσει κάποιος άλλος από τους πυροβολισμούς.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης – Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις