Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Σεπτέμβριος, μήνας γεμάτος εκδηλώσεις για το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ΚΠΙΣΝ

ΚΠΙΣΝ

Τον Σεπτέμβριο, μήνα… επιστροφής για τους περισσότερους, αλλά και μήνα επανεκκίνησης για άλλους, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παρουσιάζει ένα σημαντικό πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Τον Σεπτέμβριο επέλεξε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) να κάνει… την αντεπίθεσή του, με μία σειρά σημαντικών εκδηλώσεων. Οι εκδηλώσεις του Σεπτεβρίου περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και ξεχωριστές συναυλίες με καλεσμένους από την παγκόσμια αλλά και εγχώρια μουσική σκηνή. Στο πρόγραμμα εκδηλώσεων σεσπόζουν επίσης θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν η εμφάνιση της Γαλλίδας ηθοποιού, Fanny Ardant.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 27 Σεπτέμβριου, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται στην πρωτεύουσα τον βραβευμένο με Πούλιτζερ, ελληνικής καταγωγής Αμερικανό συγγραφέα, Jeffrey Eugenides, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα, σε μια ανοιχτή συζήτηση με τη συγγραφέα Κάλλια Παπαδάκη και τη δημοσιογράφο και κριτικό βιβλίου Μικέλα Χαρτουλάρη. H επίσκεψη του διάσημου συγγραφέα στην Αθήνα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου” του Δήμου Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το ΙΣΝ, και την υποστήριξη της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Οι εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο, μέσω της αποκλειστικής δωρεάς του ΙΣΝ. Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα που ανακοίνωσε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις