Χωρίς κατηγορία

Superleague: Τέλος ο Γκαγκάτσης

Παρελθόν από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Superleague αποτελεί ο Βασίλης Γκαγκάτσης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το διοικητικό συμβούλιο της Superleague συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/6) με πρώτο θέμα την έκπτωση ή μη του Βασίλη Γκαγκάτση από τη θέση του.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης κηρύχθηκε έκπτωτος, με το Δ.Σ. να επικυρώνει τη διαπιστωτική πράξη που έστειλε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός πριν από λίγες μέρες στην ΕΠΟ επικαλούμενος το κώλυμα που προκύπτει από την παραπομπή του Βασίλη Γκαγκάτση σε δίκη, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, το 2005.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Superleague ανέλαβε τη θέση τον Νοέμβριο του 2016 και είχε συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ηλίας Κασιδιάρης: «Yπάρχουν επαφές με ανεξάρτητους, απευθύνεται και σε ψηφοφόρους της Λατινοπούλου και του Βελόπουλου» λέει η δικηγόρος του
«Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με ανεξάρτητους από τη ΝΔ, ούτε έχει ή θα έχει καμία σχέση με το υπό ίδρυση κόμμα του Αντώνη Σαμαρά» είπε η δικηγόρος του
Ηλίας Κασιδιάρης
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη: «Ιστορική προσωπικότητα με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μια μακρά πολιτική διαδρομή που σφράγισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα
Κωνσταντινος Τασούλας