Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι συμβολίζει το δαχτυλίδι ανάλογα στο δάχτυλο με το οποίο το φοράς

Τι συμβολίζει το δαχτυλίδι ανάλογα στο δάχτυλο με το οποίο το φοράς

Τα δαχτυλίδια είχαν ανέκαθεν σημασία για τους ανθρώπους, καθώς ήταν φορτωμένα με διάφορους συμβολισμούς και ο τρόπος που φοριόντουσαν ήταν διαφορετικός για κάθε πολιτισμό. Οι Έλληνες για παράδειγμα τα φορούσαν στον παράμεσο του αριστερού χεριού, οι Γάλατες στον μέσο και οι Εβραίοι το δεξί.

Σήμερα όλα αυτά αποτελούν παρελθόν, καθώς δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για το που πρέπει να φορέσει κανείς ένα δαχτυλίδι. Αυτό ωστόσο που πρέπει να γνωρίζει κανείς όσον αφορά αυτό το αγαπημένο ανδρικό αξεσουάρ, είναι ότι υπάρχει ένας συμβολισμός ανάλογα με το δάχτυλο στο οποίο το φοράμε.

Αντίχειρας: Τα δαχτυλίδια αντίχειρα είναι ακόμα σχετικά άγνωστα για τους περισσότερους, αν και τα τελευταία χρόνια η δημοφιλία τους συνεχώς μεγαλώνει. Ο αντίχειρας στα δαχτυλίδια συμβολίζει τον πλούτο και φανερώνει έναν άνθρωπο αποφασισμένο, δυναμικό και με έντονη προσωπικότητα.

Εάν ήδη έχεις τη τάση να φοράς δύο δαχτυλίδια σε ένα χέρι και επιθυμείς να προσθέσεις ακόμα ένα, τότε σίγουρα ο αντίχειρας αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις