Χωρίς κατηγορία

Το Ιράν έστειλε “μήνυμα” σε έντονο ύφος στις ΗΠΑ: “Μην κλιμακώσετε τις εντάσεις!”

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Το Ιράν προειδοποίησε σήμερα την Ουάσινγκτον να μην επιδιώξει να προκαλέσει «εντάσεις», αφότου οι Ηνωμένες Πολιτείες κατηγόρησαν φιλοϊρανικές ομάδες ότι συμμετείχαν σε επίθεση κοντά στην αμερικανική πρεσβεία στο Ιράκ. 
 
Το βράδυ της Κυριακής, ρουκέτες ερρίφθησαν κοντά στην αμερικανική διπλωματική αποστολή εντός της Πράσινης Ζώνης στη Βαγδάτη, χωρίς να προκληθούν θύματα. Η επίθεση σημειώνεται λίγο πριν από την πρώτη επέτειο της δολοφονίας του ισχυρού Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί από την Ουάσινγκτον στην ιρακινή πρωτεύουσα και η Τεχεράνη έστειλε το δικό της “μήνυμα” στην Ουάσινγκτον.
 
Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα