Site icon NewsIT
18:20 Παρασκευή 24 Απριλίου 2026

Τζιανλούκα Πρεστιάνι: Ποινή 6 αγωνιστικών από την UEFA για την ομοφοβική επίθεση στον Βινίσιους Τζούνιορ

Βαρύς ο «πέλεκυς» για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα

Ο Πρεστιάνι

Ο Πρεστιάνι σε αγώνα της Μπενφίκα / REUTERS/Pedro Nunes

Ο Τζιανλούκα Πρεστιάνι βρέθηκε στο “στόχαστρο” της UEFA μετά τον καυγά του με τον Βινίσιους Τζούνιορ στο Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League και τελικά, τιμωρήθηκε με “βαριά” ποινή 6 αγωνιστικών.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ κατηγόρησε τον Τζιανλούκα Πρεστιάνι για ομοφοβική επίθεση εναντίον του στο πρώτο παιχνίδι της Μπενφίκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League και η UEFA ολοκλήρωσε την έρευνα για το περιστατικό, με… καταπέλτη εναντίον του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία τιμώρησε με 6 αγωνιστικές εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων τον Τζιανλούκα Πρεστιάνι, με την ποινή του όμως να είναι πλέον πιθανό να του στερήσει και τη συμμετοχή στο Μουντιάλ 2026, αφού η UEFA τη μετέφερε και στη FIFA, η οποία και θα αποφασίσει με τη σειρά της, για μία νέα τιμωρία του.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version