Υγεία

Η ανατολή του ΠΕΔΥου: Πόσοι γιατροί θα εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους

Τα πάνω κάτω αναμένεται να φέρει σε περισσότερους από εννέα εκατ. ασφαλισμένους η δύση του ΕΟΠΥΥ και η ανατολή του ΠΕΔΥου του Άδωνι Γεωργιάδη. Τι αλλάζει στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Με την έναρξη λειτουργίας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας ο ΕΟΠΥΥ θα είναι μόνο αγοραστής υγείας ενώ ο νέος φορέας με την ονομασία ΠΕΔΥ θα έχει υπό την ομπρέλα του  τις Μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ και τα Κέντρα Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
5
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»
Το «Ηλιτόμηνον» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από μία οικογένεια που βίωσε την εμπειρία της πρόωρης γέννησης...
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»