Υγεία

Τι πρέπει να κάνετε αν έχετε νύχι που μπαίνει στο δέρμα και σας δημιουργεί φλεγμονή

Ένα νύχι του ποδιού που αναπτύσσεται ανώμαλα και μπαίνει μέσα στο δέρμα, μπορεί να είναι κάτι πολύ κουραστικό και επώδυνο. Το νύχι που “γυρίζει προς τα μέσα” είναι μια μόνιμη ενόχληση που μπορεί να προκαλέσει μόλυνση, πύον και σημαντικό πρόβλημα στο περπάτημα, στο τρέξιμο και στην επιλογή ενός παπουτσιού που θα σας ανακουφίσει.

Μπορεί ακόμα και να σας κάνει να επισκεφτείτε κάποιον γιατρό, ή χειρουργό που θα αφαιρέσει το νύχι που μπαίνει στο δέρμα από τη ρίζα του προκειμένου να μεγαλώσει εξαρχής κανονικά. Υπάρχει όμως ένας τρόπος με τον οποίο θα κάνετε το νύχι σας να σταματήσει να μπαίνει στο δέρμα του δαχτύλου.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα