Υγεία

Ζαούτης: «Χωρίς νόημα ο έλεγχος των αντισωμάτων – Παραμένει επιστημονικό μυστήριο η ανοσία»

Παρά τις σαφείς συστάσεις του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων (FDA) προς τους εμβολιασμένους, να μην προχωρούν σε εργαστηριακό έλεγχο αντισωμάτων καθώς είναι “άνευ αντικειμένου”, δεν είναι λίγοι όσοι σπεύδουν να κάνουν τη διαδικασία μετά τον εμβολιασμό τους.  

Mιλώντας στο iatropedia.gr, o Δρ. Θεοκλής Ζαούτης, Καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, υποστηρίζει πως τα αντισώματα “πέφτουν” γρήγορα σχεδόν τρεις μήνες μετά τον εμβολιασμό και η κυτταρική ανοσία που προσφέρει μακροχρόνια προστασία ακόμη και με μηδέν αντισώματα, δεν μπορεί εύκολα να “μετρηθεί”. 

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα