Ελλάδα

Πάντελης Παντελίδης: Πλήθος κόσμου στο τρισάγιο – Τραγικές φιγούρες η μάνα και ο αδερφός του [pics – vids]

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το μοιραίο πρωινό, που το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο Παντελής Παντελίδης, η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη, ανατράπηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, κοστίζοντας τη ζωή του διάσημου τραγουδιστή.

Πολλοί είναι εκείνοι που από το πρωί περνούν από το σημείο της τραγωδιάς για να αφήσουν ένα λουλούδι και να αποτίσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο καλλιτέχνη, ενώ νωρίς το απόγευμα στο σημείο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για το τρισάγιο που τελέστηκε με πρωτοβουλία της οικογένειας.

Ένας από τους παρευρισκόμενους μάλιστα άνοιξε το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου του, με τις επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη να “ντύνουν” μουσικά τη συγκέντρωση των θαυμαστών του, ενώ δεκάδες ήταν εκείνοι που έφερναν στο σημείο λουλούδια ή φωτογραφίες του άτυχου καλλιτέχνη.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κώστας Στάμου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
43χρονος είχε βάλει κρυφή κάμερα σε γυναικείες τουαλέτες στην Παλλήνη - Γεμάτο από υλικό παιδικής πορνογραφίας το σπίτι του
Αφέθηκε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους - Ο δράστης συνελήφθη μετά καταγγελία για την τοποθέτηση κρυφής κάμερας στις τουαλέτες εταιρείας όπου εργαζόταν
Περιπολικό αστυνομίας
Η ανατριχιαστική περιγραφή γυναίκας που είδε τον 5χρονο κλειδωμένο στο μπαλκόνι στα Καμίνια - «Ούρλιαζε, "είμαι κλειδωμένος και μόνος"»
Η γυναίκα που κάλεσε την αστυνομία, αποκάλυψε πως το παιδί έκλαιγε και ήταν τελείως γυμνό - Αναζητείται η δεύτερη αδελφή του - Δεν έχει εμφανιστεί ακόμα η μητέρα του
Καμίνια
2