Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Τα “δρομολόγια του τρόμου” γύρω από το Πολυτεχνείο – Μεγάλες παρακάμψεις κάνουν λεωφορεία και τρόλεϊ για να μην… καούν – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δρομολόγια του “τρόμου”, χαρακτηρίζουν οι οδηγοί λεωφορείων και τρόλεϊ, όσα περνούν μπροστά από το Πολυτεχνείο στην Πατησίων, αντιμετωπίζοντας πολλές φορές το ίδιο πρόβλημα.

Το πρόβλημα δεν είναι άλλο από τους κουκουλοφόρους που αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα έχουν κάψει οχήματα, αφού πρώτα κατέβασαν από μέσα επιβάτες και οδηγούς. “Είναι επικίνδυνο, μπορεί να πάρει φωτιά κάποιος, να μην βγει, να κοιμάται, να μην τον δει, ο,τιδήποτε. Θέλει πολύ προσοχή. Θα γίνει κακό μια μέρα.” λέει οδηγός λεωφορείου στην κάμερα του MEGA.

Μετά και την τελευταία επίθεση των “γνωστών-αγνώστων” σε λεωφορείο και τρόλεϊ, η αστυνομία αποφάσισε να υποδείξει στον ΟΑΣΑ να εκτρέπει τα δρομολόγιά του από διαφορετικές οδούς ώστε να μην περνούν έξω από το Πολυτεχνείου.

Έτσι τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ λίγο πριν φτάσουν στο Πολυτεχνείο, σταματούν. Οι οδηγοί ενημερώνουν τους επιβάτες για τα μέτρα που έχει πάρει η αστυνομία και έπειτα συνεχίζουν ακολουθώντας την παράκαμψη. “Υπάρχει ένα πρόβλημα με τους γνωστούς-αγνώστους που κάνουν αυτούς τους βανδαλισμούς στα οχήματα, όποτε θέλουν και ότι ώρα θέλουν.” λέει άλλος οδηγός.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε