Ελλάδα

Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας

Ο Γιώργος Τράγκας χρειάστηκε να διασωληνωθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (10.12.2021) διότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Τράγκας νοσηλεύεται εδώ και έξι ημέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με κορονοϊό. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει πως νοσεί από τις 30 Νοεμβρίου ενώ ο συνεργάτης του στο πολιτικό του κόμμα, Πάρις Κουρτζίδης, είχε δηλώσει ότι οι προηγούμενες ώρες ήταν κρίσιμες, καθώς όσοι νοσηλεύονται λόγω COVID-19, εμφανίζουν επιπλοκές στην 9η και τη 10η ημέρα.

Ο κ. Κουρτζίδης είχε σημειώσει, επίσης, πως οι γιατροί είχαν αποφασίσει να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ ο Γιώργος Τράγκας, διότι έχει υψηλό ζάχαρο (σ.σ. πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη) και «μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια».

Τις προηγούμενες ημέρες, ο κ. Τράγκας νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» με υποστήριξη οξυγόνου και δεν είχε διασωληνωθεί. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωσή του.

Σε tweet του σήμερα το πρωί, ο Πάρις Κουρτζίδης έγραψε ότι «ο Γ. Τράγκας πράγματι χθες βράδυ αργά χρειάστηκε να διασωληνωθεί, παρότι η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να βελτιώνεται. Μια καρδιακή επιπλοκή ήταν αυτή που ανάγκασε τους ιατρούς να πάρουν την απόφαση αυτή. Ο πρόεδρος επί 11 ημέρες έδειξε ότι, είναι μαχητής. Θα βγει ΝΙΚΗΤΗΣ!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Κρίστι Κρανά έπεσε θύμα της εγκληματικής οργάνωσης με τις απάτες εκατομμυρίων: «Φοβάμαι ακόμη και έναν μικρό θόρυβο»
«Τα κοσμήματά μου, ό,τι είχα και δεν είχα τα έβγαλα έξω δυστυχώς, κάποια ήταν από τη γιαγιά μου του 1900, το ρολόι μου το Cartier, το μπριγιάν μου, μία επένδυση ζωής» λέει η Κρίστι Κρανά
Κρίστι Κρανά
Στα χέρια της ΕΛΑΣ βίντεο με το θύμα να ψεκάζει με σπρέι πιπεριού τον 29χρονο στον Νέο Κόσμο - Από πνευμονικό οίδημα κατέληξε ο 58χρονος
«Το χέρι του δούλευε σαν κομπρεσέρ. Ο άνθρωπος δεν ξανασηκώθηκε», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας για την επίθεση του 29χρονου στο θύμα
Το λευκό αυτοκίνητο του 58χρονου
36
Στη φυλακή πέντε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Ρομά που εξαπατούσε πολίτες – Ανάμεσά τους ο αρχηγός της σπείρας
Αύριο αναμένεται να απολογηθούν ακόμα 20 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ανάμεσά τους και η γνωστή αθλήτρια - Η λεία τους ανέρχεται στα 35 εκατομμύρια ευρώ
Αστυνομικοι 9