Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μαρκόπουλο: Συγκλονίζει η μαρτυρία του τραγικού πατέρα

Μαρκόπουλο Μαρίνα

– Νέα στοιχεία από την κατάθεση του πατέρα ρίχνουν φως στην οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο
– Η μητέρα που έσφαξε την κόρη της και αυτοκτόνησε φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό δεν έπαιρνε την φαρμακευτική αγωγή της – Όπως όλα δείχνουν έκρυβε τα χάπια της
-“Νόμιζε ότι έχει καρκίνο και προσπαθούσε να πείσει και εμένα ότι έσω – Δεν πίστευα ότι θα έκανε κακό στο παιδί μας” ανέφερε ο πατέρας
– Η Μαρίνα δεν είχε αποκαλύψει το οικογενειακό της δράμα – Ήθελε να φύγει στο εξωτερικό για σπουδές

Κανείς δεν ήξερε στα αλήθεια τι συνέβαινε στο σπίτι της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας 13 στο Μαρκόπουλο. Η οικογένεια έδειχνε χαρούμενη, ωστόσο, πίσω από τις πόρτες του σπιτιού κρυβόταν ένα απίστευτο δράμα.

Η μικρή Μαρίνα, δεν έχανε την αισιοδοξία και το χαμόγελο παρά το γεγονός πως στο σπίτι της… η κατάσταση δεν ήταν πάντα τόσο ήρεμη. Όλα αυτά μέχρι το μεσημέρι του μοιραίου Σαββάτου (14.10.2017). 

Η 54χρονη μητέρα της, η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα,  κλείδωσε τον πατέρα της στην αποθήκη. Άρπαξε ένα μαχαίρι και ανέβηκε στο δωμάτιο της Μαρίνας της. Την έσφαξε και στην συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο ματωμένο μαχαίρι δίπλα της. 

Μαρκόπουλο Μαρίνα

Έμεινε πίσω μόνο ο πατέρας… να μονολογεί: “δεν πίστευα ότι θα έκανε κακό στο παιδί μας”.

“Τι θα κάνουμε με την κόρη μας;”

Ο πατέρας, στέλεχος μεγάλης ταξιδιωτικής εταιρείας, δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε και τις δυο γυναίκες της ζωής του μέσα σε λίγο λεπτά… Η μονάκριβη κόρη του, Μαρίνα έπεσε νεκρή από τα χέρια της ίδιας της της μητέρας. Ωστόσο εκείνος ήταν κλειδωμένος στο υπόγειο… δεν μπορούσε να βγει! Δεν κατάφερε να σταματήσει το κακό.

Μαρκόπουλο

“Η σύζυγος μου, μου έλεγε ότι όλα είναι μάταια. “Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε” είπε ο τραγικός πατέρας στους αστυνομικούς στο Μαρκόπουλο.

Μαρκόπουλο

“Πρέπει να προετοιμάσουμε το θάνατο μας”

Είχε αποκτήσει εμμονή ότι ήταν σοβαρά άρρωστη, ότι έπασχε από καρκίνο στο συκώτι. Πήγαμε σε γιατρό και κάναμε εξετάσεις που έδειχναν ότι δεν είχε τίποτα. Επέμενε όμως. Μετά έλεγε ότι είχε καρκίνο σε άλλα σημεία του σώματος της. Τον τελευταίο μήνα προσπαθούσε να πείσει και εμένα ότι σοβαρά άρρωστος και εγώ. Και ότι έπρεπε να πάω σε γιατρό” πρόσθεσε.

Λίγο αργότερα έκανε μία ανατριχιαστική αποκάλυψη… η μητέρα ήθελε να προετοιμάσει το θάνατο της. “Τις τελευταίες μέρες μου έλεγε ότι πρέπει να προετοιμάσουμε το θάνατο μας”.

“Εξαφανίζονταν τα χάπια της”

Ο τραγικός πατέρας συνέχισε λέγοντας πως τις τελευταίες μέρες η γυναίκα και μητέρα της κόρης του φαίνεται πως δεν ακολουθούσε την φαρμακευτική αγωγή της. “Έβλεπα κάποιες περίεργες κινήσεις. Εξαφανίζονταν τα χάπια της. Πιστεύω ότι κάπου τα έκρυβε γιατί ίσως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει με χάπια” αποκάλυψε.

Μαρκόπουλο

“Δεν φανταζόμουν ότι θα σκεφτόταν να κάνει κακό στο παιδί μας” είπε σαστισμένος λίγο αφότου είχε δει μάνα και κόρη νεκρές σε μία λίμνη αίματος στην αυλή του σπιτιού τους.

“Πάντα την απασχολούσε το μέλλον του παιδιού της”

Την αγάπη αλλά και το άγχος που είχε η μητέρα για την 17χρονη αποκάλυψε και μία οικογενειακή φίλη. “Πάντα την απασχολούσε το μέλλον του παιδιού της. Συχνά αναρωτιόταν τι θα γίνει όταν εκείνη πεθάνει. Δεν γνώριζα ότι αυτό της είχε γίνει εμμονή που θα οδηγούσε στην τραγωδία”.

Μαρκόπουλο
Φωτογραφία Eurokinissi

Κανείς δεν ήξερε…

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Μαρίνα δεν ζει πια, οι φίλοι της γέμισαν τα social media με μηνύματα στη μνήμη της. Όλοι μιλούν για ένα κορίτσι που ποτέ δεν αποκάλυψε το δράμα που ζούσε. Που είχε όνειρο να φύγει από το Μαρκόπουλο για να ζήσει στο εξωτερικό.

Μαρκόπουλο

«Δεν μας είχε δείξει κάποιο δείγμα πως μπορεί να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα στο σπίτι της με τη μητέρα της», λέει καλή της φίλη στο newsit.gr.

«Έχουμε σοκαριστεί όλοι με τον τρόπο που έφυγε. Ήταν πολύ κρίμα γιατί ήταν ένας άγγελος, ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια με θετική διάθεση», λέει για το κορίτσι που χάθηκε.

«Ήταν ένα άτομο που ήταν μέσα σε όλα, παρόλο που ήταν πάρα πολύ ήσυχη. Δεν είχαμε ακούσει κάτι ούτε στη γειτονιά. Ούτε μας είχε πει η ίδια πως η μητέρα της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα», σημειώνει το νεαρό κορίτσι.

Το όνειρο του εξωτερικού

Η ίδια αποκαλύπτει πως η Μαρίνα «μου είχε πει πως θα συνέχιζε τη ζωή της στο εξωτερικό, αυτό ονειρευόταν. Είναι δύσκολη ώρα για εμάς τις φίλες της καθώς δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε τι μπορεί να πέρναγε στο σπίτι της δεν μας είχε πει ποτέ τίποτα».

Μαρκόπουλο: Κρατούσε το δράμα της μόνο για εκείνη η άτυχη Μαρίνα

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Με πληροφορίες από Τηλεόραση του Alpha

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις