Ελλάδα

Οργισμένος Τσελέντης! “Εκατοντάδες παλιά σπίτια στην Αθήνα, αν τους κάνεις φου γκρεμίζονται!”

Ερείπια κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας έτοιμα να πέσουν λέει ο Άκης Τσελέντης με αφορμή την κατάρρευση σπιτιού στο Γκάζι. Θα φάνε στο κεφάλι οι δημότες... αρχαιολογικά κεραμίδια είπε σε δήμαρχο. Έχω αναδείξει πολλές φορές το θέμα και μιλάνε για κινδυνολογία καταγγέλλει. Επίθεση μέσω facebook στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σκληρή επίθεση μέσω facebook εξαπέλυσε ο Άκης Τσελέντης με αφορμή την κατάρρευση ενός παλιού σπιτιούς στο Γκάζι τα ξημερώματα της Κυριακής.

[read4more]

Ο κ. Τσελέντης με αφορμή αυτό το περιστατικό ανέβασε, ειρωνικά προφανώς, μια δήλωσε από το ΟΑΣΠ που λέει πως η αντισεισμική θωράκιση της χώρας είναι άριστη, ενώ επιτίθεται και στον κ. Σπίρτζη λέγοντας χαρακτηριστικά “τρεις λαλούν και δυο χορεύουν”.

Ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου στο Εθνικό Αστεροσκοπείο, Άκης Τσελέντης, έγραψε στο facebook: “Να τους πάρω εγώ μια βόλτα στην Αθήνα να τους δειξω ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ παλιά ΣΠΙΤΙΑ που κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας και φου να τους ΚΑΝΕΙΣ γκρεμίζονται. Το θέμα το έχω αναδείξει πολλές φορές και σε ομιλίες μου και στα ΜΜΕ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

GAZI

Μάλιστα όπως αναφέρει ο κ. Τσελέντης στην ανάρτησή του, “μια φορά συνέβη το εξής ανεκδιήγητο : ένας Δήμαρχος μου λέει είναι χαρακτηρισμένο Αρχαιολογικό! Ωραία του λέω πες στους δημότες σου ότι θα φάνε στο κεφάλι αρχαιολογικά κεραμίδια αυτά πονάνε λιγότερο.(κινδυνολογώ πάλι κ.Λεκκα ΕΜΠΡΟΣ τον εισαγγελέα). Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν κ Σπίρτζη.

tselentis fb

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αφροδίτη Νέστορα: «Οι δράστες να έχουν μια δίκαιη δίκη, παρότι η μητέρα μου στερήθηκε τόσο άδικα το δικαίωμα στη ζωή»
Η ανάρτηση της Αφροδίτης Νέστορα μετά την σύλληψη των δραστών της δολοφονίας της Βάγιας Νέστορα - Το «ευχαριστώ» στην ΕΛΑΣ αλλά και στην Αλεξία Μπακογιάννη που της συμπαραστάθηκε
Εξόδιος ακολουθία της Βάγιας Νέστορα στην Κοζάνη.   Πέμπτη 9 Ιουλίου 2026   (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
Marfin: Η μέρα που σταμάτησε ο χρόνος – Το χρονικό της δολοφονίας τριών αθώων ανθρώπων και ενός αγέννητου παιδιού
Δεκαέξι χρόνια μετά ο φάκελος της υπόθεσης που συγκλόνισε τη χώρα ανοίγει ξανά και όλοι ελπίζουν για δικαίωση της μνήμης της Αγγελικής, της Βιβής και του Νώντα
Φωτογραφία αρχείου από τον εμπρησμό στο υποκατάστημα της τράπεζας MARFIN στην οδό Σταδίου στην Αθήνα, κατά την διάρκεια απεργιακής διαδήλωσης στις 5 Μαΐου 2010. Από τον εμπρησμό έχασαν την ζωή τους η 35χρονη Παρασκευή Ζούλια, η 32χρονη έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου και ο 36χρονος Επαμεινώνδας Τσάκαλης. 
(PHASMA
5
Εδραιώνεται το καλοκαίρι το επόμενο δεκαήμερο: Ανεβαίνει η θερμοκρασία, φεύγει η αστάθεια
Οι θερμοκρασίες διατηρούνται σε λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα, χωρίς όμως, προς το παρόν, να προκύπτει μια γενικευμένη και παρατεταμένη ακραία θερμή κατάσταση για ολόκληρη τη χώρα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ