Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρώτη φορά αριστερά – Άνεργοι συμβασιούχοι! Το πανό με το ειρωνικό μήνυμα που έκλεψε την παράσταση

Πρώτη φορά αριστερά – Άνεργοι συμβασιούχοι! Το πανό με το ειρωνικό μήνυμα που έκλεψε την παράσταση

Το πανό με το ειρωνικό μήνυμα κατά της κυβέρνησης έκλεψε την παράσταση στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ανέργων, πρώην συμβασιούχων σε προγράμματα stage, που έγινε στο Υπουργείο Εργασίας.

“Άλλα μας έταζε η κυβέρνηση προεκλογικά” λένε χιλιάδες πρώην εργαζόμενοι σε προγράμματα stage από όλη την Ελλάδα που κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε πολλούς τομείς και φορείς του δημοσίου, όπως για παράδειγμα στο ΙΚΑ.

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων αυτών πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας και ζήτησε ραντεβού από τον Πάνο Σκουρλέτη ή τον Δημήτρη Στρατούλη.

Όμως όπως καταγγέλουν οι εργαζόμενοι “η απάντηση που λάβαμε από μια κυρία που μας δέχτηκε είναι πως δεν μπορούμε να δούμε κανέναν γιατί είναι απασχολημένοι και πως η κυβέρνηση θα σεβαστεί τις δικαστικές αποφάσεις ενώ οι ίδιοι άνθρωποι όταν ήταν αντιπολίτευση με ποσοστό 4% μας καλούσαν να κατέβουμε στο δρόμο και να αγωνιστούμε για τα δικαιώματά μας”.

Την παράσταση έκλεψε το πανό τους με το ειρωνικότατο μήνυμα κατά της κυβέρνησης “πρώτη φορά αριστερά – άνεργοι συμβασιούχοι”.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε