Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

3.000 άνθρωποι “τραυματίζονται” τα Χριστούγεννα για να πάρουν... αποζημίωση

3.000 άνθρωποι “τραυματίζονται” τα Χριστούγεννα για να πάρουν... αποζημίωση
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.12.2010 | 10:55
Πρώτη δημοσίευση: 23.12.2010 | 10:55

Τραυματιστήκατε την ώρα που βάζετε τα λαμπιόνια στο δέντρο; Χτυπήσατε την ώρα που μεταφέρετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Αν έχετε ασφάλεια ζωής τότε ίσως περάσετε πλέον από κόσκινο για να πάρετε αποζημίωση!

Προσοχή τα Χριστούγεννα συνέστησε σήμερα η Υπηρεσία Αποζημιώσεων της Νέας Ζηλανδίας.
 
Περίπου 3.000 άνθρωποι τραυματίζονται αρκετά σοβαρά κάθε χρόνο την ημέρα των Χριστουγέννων ώστε να διεκδικούν αποζημίωση, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο TV3 η Κέλι Μονγκ, εκπρόσωπος της κυβερνητικής αυτής υπηρεσίας εξετάζοντας τις στατιστικές των τελευταίων πέντε ετών.
 
Η πρώτη αιτία ατυχημάτων είναι οι πτώσεις, όπως είπε, αλλά επικίνδυνος αποδεικνύεται και ο στολισμός με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια.
 
Επικίνδυνο μπορεί να είναι και το πακετάρισμα των δώρων, που ευθύνεται για το ένα τέταρτο από τους 170 τραυματισμούς την τελευταία πενταετία.
 
Άλλο ένα 20% των τραυματισμών προκλήθηκε από το άνοιγμα των δώρων, είπε η Μονγκ.
 
Τετρακόσιοι άνθρωποι τραυματίστηκαν πέρυσι στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, ενώ κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα περίπου 20 άνθρωποι υποβάλλουν αίτηση για αποζημίωση επειδή τραυματίστηκαν ενώ έκοβαν τη γαλοπούλα, το χοιρομέρι ή το κοτόπουλο για το χριστουγεννιάτικο δείπνο.
    Διαδώστε αυτό το άρθρο