Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Αγάπες κι “έρωτες”! Γιατί πιάστηκαν χεράκι – χεράκι Τραμπ και Μέι [pics, vids]

Αγάπες κι “έρωτες”! Γιατί πιάστηκαν χεράκι – χεράκι Τραμπ και Μέι [pics, vids]

Μια εικόνα που δεν βλέπουμε συχνά: δυο ηγέτες να περπατούν χεράκι – χεράκι. Ο Ντόναλντ Τραμπ μας… προσέφερε μια ακόμη πρωτόγνωρη… εμπειρία. Αλλά το γιατί, μάλλον εκπλήσσει.

Μετά το Brexit η Τερέζα Μέι αναζητά συμμάχους. Και ποιος καλύτερος από τον Ντόναλντ Τραμπ που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί αποθεώνει την απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η πρωθυπουργός της Βρετανίας έγινε η πρώτη ξένη ηγέτης που επισκέφτηκε τον Λευκό Οίκο μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τον Ντόναλντ Τραμπ. Και φαίνεται πως εδώ υπάρχει ένας “έρωτας” μεγάλος.

Μετά το τέλος της συνάντησης που είχαν την Παρασκευή (27.01.2017) ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ με την πρωθυπουργό της Βρετανίας, βγήκαν από τον Λευκό Οίκο και οι κάμερες τους “έπιασαν” να περπατούν σε έναν από τους εξωτερικούς διαδρόμους του Λευκού Οίκου. Και τους έπιασαν να περπατούν πιασμένοι χέρι – χέρι!

Στα video, πάντως, φαίνεται πως ο Ντόναλντ Τραμπ, όταν θέλει, μπορεί να είναι και… “ιππότης”. Γιατί φαίνεται πως ο διάδρομος έχει κατηφορική κλίση και σκαλιά. Και ως τζέντλεμαν, έπιασε την Τερέζα Μέι από το χέρι για να μη γλιστρήσει και όταν μπήκαν σε… ευθεία, της άφησε το χέρι.

Αλλά οι κάμερες είχαν πιάσει το ενσταντανέ και φυσικά όλος ο κόσμος μιλάει για μια έναν νέο… έρωτα που γεννιέται στη διεθνή πολιτική σκηνή!

Φωτογραφίες: Reuters, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε