Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ανατριχιαστικό ριάλιτι! Στέλνουν αθώους στη φυλακή για 60 μέρες

Ανατριχιαστικό ριάλιτι! Στέλνουν αθώους στη φυλακή για 60 μέρες

Ένα από τα πιο απίστευτα ριάλιτι θα κάνει την εμφάνισή τους στις τηλεοπτικές οθόνες. Το αμερικανικό ριάλιτι 60 Days In στέλνει αθώους στη φυλακή για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Στο νέο ριάλιτι, που θα αποτυπώνει τη ζωή στις φυλακές, 7 αθώοι πολίτες θα μπουν στη φυλακή. Το κόνσεπτ του σοκαριστικού ριάλιτι ανήκει στον σερίφη Jamey Noel. Η ιδέα προέκυψε μετά την αύξηση της διαφθοράς στη σωφρονιστική φυλακή Clark Country στην Ιντιάνα.

Οι 7 συμμετέχοντες βρέθηκαν δίπλα δίπλα με 500 κρατούμενους, ορισμένοι από τους οποίους έχουν καταδικαστεί για ανθρωποκτονία. Η επιλογή τους έγινε από τον σερίφη Jamey Noel και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ζήσουν στη φυλακή για 60 μέρες.

Κανένας από τους φρουρούς, το προσωπικό ή τους συγκρατούμενούς τους δεν γνώριζαν το μυστικό. Σε συνεργασία με το Public Information Officer Scottie Maples, ο Jamey Noel εκπαίδευσε τους συμμετέχοντες πριν μπουν στη φυλακή. Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθούνται από 300 κάμερες κατά τη διάρκεια της μέρας, προβάλοντας παράλληλα τη ζωή στις φυλακές.

Μεταξύ των παικτών του ριάλιτι βρίσκονται ένας πεζοναύτης, ένας κοινωνικός λειτουργός και μια μητέρα δύο παιδιών. Το ριάλιτι 12 επεισοδίων ξεκίνησε να προβάλεται στις ΗΠΑ στις 10 Μαρτίου και θα προβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 6 Απριλίου.

Πηγή: Independent

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε