Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ανατριχιαστικό βίντεο τζιχαντιστών! Γκρεμίζουν τον Πύργο του Άιφελ – Απειλές σε Λονδίνο, Ρώμη και Βερολίνο

Ανατριχιαστικό βίντεο τζιχαντιστών! Γκρεμίζουν τον Πύργο του Άιφελ – Απειλές σε Λονδίνο, Ρώμη και Βερολίνο

Με εικόνες από το παιχνίδι Call Of Duty, οι τζιχαντιστές σε νέο βίντεο προπαγάνδας απειλούν πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Στο βίντεο απεικονίζουν την καταστροφή του Πύργου του Άιφελ, ενώ περιλαμβάνονται πλάνα από τις επιθέσεις στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες. Το τρομακτικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο όμιλος al-Wa’ad που φαίνεται να έχει δημιουργηθεί από υποστηρικτές των τζιχαντιστών.

“Εάν χθες ήταν το Παρίσι και σήμερα οι Βρυξέλλες, ο Αλλάχ το γνωρίζει ότι θα υπάρξει και αύριο. Ενδεχομένως να γίνει στο Λονδίνο ή στο Βερολίνο ή στη Ρώμη”, λέει στο βίντεο μαχητής της οργάνωσης, μιλώντας αγγλικά, ενώ μεταξύ άλλων προβάλλονται πλάνα και εικόνες από επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν  στο παρελθόν. Στο βίντεο προβάλλονται και εικόνες της Βουλής των Κοινοτήτων στο Λονδίνο και του Κολοσσαίου της Ρώμης.

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που προκάλεσαν τον θάνατο 31 ανθρώπων στις Βρυξέλλες τον Μάρτιο και των τρομοκρατικών χτυπημάτων που αιματοκύλισαν το Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 130 άνθρωποι.

Εκτοξεύουν απειλές κατά της Ευρώπης, περιγράφοντας την ΕΕ ως “έθνη του σταυρού”, και δεσμεύονται να πραγματοποιήσουν βίαια τρομοκρατικά χτυπήματα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες σε αντίποινα των αεροπορικών επιδρομών του συνασπισμού στο Ιράκ και τη Συρία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε