Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Απίστευτη φήμη! “Η Αντζελίνα Τζολί ερωτεύτηκε Ευρωπαίο πολιτικό”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Ένα από τα χιλιάδες σενάρια για τον χωρισμό της Αντζελίνα Τζολί από τον Μπραντ Πιτ αποκτά και… πολιτικό ενδιαφέρον! Διάσημος gossip blogger αναφέρει πως Ευρωπαίος πολιτικός “έκλεψε” την καρδιά της διάσημης αμερικανίδας ηθοποιού και φυσικά… έβαλε “φωτιά” στο internet!

Έχουν ακουστεί πολλά και είναι δεδομένο πως θα ακουστούν ακόμη περισσότερα. Κάτι απόλυτα λογικό, αφού Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ είναι δύο προσωπικότητες παγκοσμίου βεληνεκούς και το διαζύγιό τους έχει προκαλέσει φρενίτιδα στα μέσα ενημέρωσης ολόκληρου του κόσμου.

Η φήμη για τον Ευρωπαίο πολιτικό!

Το τελευταίο σενάριο που κυκλοφορεί πάντως, είναι μακράν το πιο… ενδιαφέρον που έχει ακουστεί μέχρι στιγμής. Όπως αναφέρει το περιοδικό Usa Today σε εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με τα αίτια του χωρισμού “ο Rob Shuter, βετεράνος του εκδοτικού κόσμου και νυν gossip blogger του Naughtygossip.com υποστηρίζει ότι η πιο περίεργη φήμη που έχει ακούσει να κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη είναι ότι η Τζολί ερωτεύτηκε έναν Ευρωπαίο πολιτικό που συνάντησε σε ένα από τα ταξίδια της στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής δράσης της”!

“Αυτό είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει ακουστεί. Ποτέ δεν ξέρεις! Θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το Χόλιγουντ πια. Δεν ενδιαφέρεται πια να γυρίζει ταινίες και βλέπει το μέλλον της να κάνει πολιτικό και φιλανθρωπικό έργο” συμπληρώνει ο ίδιος ο Rob Shuter.

Βέβαια αμέσως μετά η ανάλυση του usatoday αναφέρει: “Σωστά, θα μπορούσε να είναι αλήθεια, αλλά πιθανότατα δεν είναι. Ωστόσο αυτό δεν θα σταματήσει την τεράστια ροή φημών των gossip media, ειδικά εφόσον τα δύο μέρη (σ.σ. Τζολί και Πιτ) δεν τις αρνούνται”.

Ο Rob Shuter δεν αποκαλύπτει την εθνικότητα του Ευρωπαίου πολιτικού που ίσως να ήταν ικανός να “κλέψει” την καρδιά της Αντζελίνα Τζολί και να την σπρώξει μακριά από την αγκαλιά του Μπραντ Πιτ, ωστόσο σε πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης έχει ξεκινήσει η… καταγραφή των Ευρωπαίων πολιτικών που συνάντησε επισήμως η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός.

Από την λίστα αυτή φυσικά, δεν λείπει ούτε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο η οσονούπω… πρώην κυρία Πιτ είχε συναντήσει στις 16 Μαρτίου του 2016 στην Αθήνα, κατά την διάρκεια επίσημης επίσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου…

Φωτογραφία: Eurokinissi

Φωτογραφία: Eurokinissi

Φωτογραφία: Eurokinissi

Πηγή: usatoday.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε