Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Δεν θα χαμηλώσει ποτέ ξανά τα μάτια όταν δει άστεγο! O Mark άλλαξε τη ζωή 21χρονης

Δεν θα χαμηλώσει ποτέ ξανά τα μάτια όταν δει άστεγο! O Mark άλλαξε τη ζωή 21χρονης

Η ώρα είχε περάσει. Η Nicole Sedgebeer είχε χάσει το τελευταίο τρένο για το σπίτι της. Για καλή της τύχη βρέθηκε στον δρόμο του Mark. Ενός άστεγου άντρα.

Αρχικά τον προσέγγισε για να τον ρωτήσει αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να γυρίσει σπίτι. Δεν θα την άφηνε έτσι. Όπως της είπε είναι καθήκον ενός πατέρα να πάει την κόρη κάποιου άλλου άντρα με ασφάλεια σπίτι. Και αυτό που έκανε για εκείνη της άλλαξε τη ζωή.

Αφού τη συνόδευσε σε μια καφετέρια για να μην γυρίζει μόνη της και ήπιαν καφέ. Της υποσχέθηκε ότι θα πήγαινε να πάρει τα πράγματά του και θα επέστρεφε για να τη συνοδεύσει στο τρένο. Δεν πίστεψε ότι θα το έκανε. Είχαν περάσει 5 λεπτά από την ώρα που της είχε πει ότι θα επέστρεφε.

Όταν τον είδε ξαφνικά να φτάνει τρέχοντας για να τη συνοδεύσει στον σταθμό, σοκαρίστηκε. “Όχι μόνο εμφανίστηκε, αλλά έπρεπε να πάρει και λεωφορείο για να έρθει”. Ο Mark έκανε τα πάντα για να βεβαιωθεί πως θα ήταν ασφαλής, λέγοντας πως αυτό ήταν το σωστό.

“Αυτός ο άνθρωπος που πιθανότατα θα είχα αποφύγει την επαφή με τα μάτια αν μου ζητούσε ψιλά, άλλαξε εντελώς τη ζωή μου. Mark είσαι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Δεν θα χαμηλώσω ποτέ ξανά το βλέμμα όταν δω άστεγο. Αυτή ήταν και η πρώτη του selfie!”.

 

I hope this story makes people look twice when they see a homeless person. Last night I missed my last train home and…

Δημοσιεύτηκε από Nicole Sedgebeer στις Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Πηγή: Huffington Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε