Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Έρχεται η Sun of Sunday

Θα αντικαταστήσει την News of the World, η έκδοση της οποίας ανεστάλη τον περασμένο Ιούλιο εξαιτίας του σκανδάλου των τηλεφωνικών υποκλοπών.

Το πρώτο φύλλο της Sun of Sunday θα εκδοθεί την προσεχή Κυριακή, 26η Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε η News International, θυγατρική της News Corp, του Ρούπερτ Μέρντοκ.

Σε εσωτερικό σημείωμά του προς το προσωπικό της News International, ο διευθύνων σύμβουλός της Τομ Μόκριτζ επιβεβαίωσε νωρίτερα ότι η πρώτη έκδοση της κυριακάτικης Σαν θα κυκλοφορήσει την προσεχή εβδομάδα.

«Η News Corporation έκανε σαφή την αποφασιστικότητά της να ξεδιαλύνει τι πήγε λάθος στο παρελθόν. . . αλλάζουμε εκ θεμελίων το πώς λειτουργούμε ως επιχείρηση», ανέφερε το σημείωμα του Μόκριτζ. «Η δέσμευση της News Corporation να επενδύσει σε μια νέα έκδοση είναι το ισχυρότερο δυνατό μήνυμα υποστήριξης που θα μπορούσαμε να ευχηθούμε».

Εννέα νυν και πρώην μέλη του προσωπικού της εφημερίδας, ανάμεσά τους κορυφαίοι δημοσιογράφοι της, έχουν συλληφθεί τις τελευταίες εβδομάδες στο πλαίσιο της έρευνας για δωροδοκίες αστυνομικών και άλλες παράνομες ενέργειες με στόχο την συλλογή ειδήσεων.

Ο Μόκριτζ ανέφερε στο σημείωμα ότι ο Ρούπερτ Μέρντοκ, που μετέβη στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα για να καθησυχάσει το προσωπικό της Sun μετά τη σύλληψη των δημοσιογράφων της, θα επιβλέψει προσωπικά την έκδοση του νέου φύλλου.

Ο 80χρονος Μέρντοκ είχε αγοράσει την εφημερίδα το 1969 και την μετέτρεψε σε μια καθημερινή ταμπλόιντ, η οποία έγινε γνωστή για την πολιτική της επιρροή, τα δημοσιεύματα για σεξουαλικά σκάνδαλα, τις ζωές διασημοτήτων, αλλά και τις φωτογραφίες γυμνόστηθων γυναικών στη «σελίδα 3».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποζημιώσεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών – 156.000 ευρώ μόνο στον Τζουντ Λο

Συνέλαβαν 4 άτομα για τις υποκλοπές του Μέρντοχ

Έρευνα στα αυστραλιανά Μέσα Ενημέρωσης εξοργίζει τον Μέρντοκ

«Ο Τζέιμς Μερντοκ ήξερε για τις υποκλοπές» – Απολύσεις στη News International

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε