Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Η πασαρέλα της Νέας Υόρκης άνοιξε για τις παχουλές

Φέτος για πρώτη φορά η πασαρέλα στην “Εβδομάδα Μόδας” της Νέας Υόρκης “άνοιξε” για να υποδεχτεί γυναίκες “με τα όλα τους”. Μοντέλα plus size έκαναν το catwalk με αυτοπεποίθηση φορώντας ρούχα, αξεσουάρ και εσώρουχα. (Video)

Το ντεφιλέ έγινε στο Lincoln Center και πλήθος κόσμου έσπευσε για να δει τις δημιουργίες μόδας για γυναίκες με παραπάνω κιλά, που προτείνουν οι σχεδιαστές για την άνοιξη του 2011.

Ένα από τα ακριβότερα μοντέλα στο χώρο, η Εμμέ δήλωσε ότι “σιγά σιγά η κοινότητα της μόδας θα υιοθετήσει τη λογική να βγάζει ρούχα και για γυναίκες που δεν έχουν τις ιδανικές αναλογίες. “Περίπου 62 εκ. γυναίκες είναι υπέρβαρες, γιατί τώρα για πρώτη φορά εμφανίζουμε ρούχα για εκείνες;” αναρωτήθηκε η Εμμέ που παρουσιάζει επίσης το τηλεοπτικό πρόγραμμα “More to Love”.

Η γνωστή από τη φωτογράφιση του γαλλικού ELLE, της ιταλικής Vogue, του Glamour και του Marie Claire Λίζι Μίλλερ, δήλωσε ότι “καιρός ήταν να γίνει και μία επίδειξη μόδας για παχουλές γυναίκες”.

Παρούσα και η νικήτρια του “America’s Next Top Model” η Whitney Thompson. Η κ. Τόμσον έχει δηλώσει ότι την ενοχλεί το γεγονός ότι οι φωτογραφίες “πειράζονται” από τα επιτελεία των περιοδικών και ότι δεν υπάρχουν νούμερα για πιο παχουλές γυναίκες. “Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι σε ένα σόου για γυναίκες με καμπύλες” δήλωσε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε