Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κι όμως η ψυχίατρος του “Τζόκερ του Κολοράντο” είχε προειδοποιήσει για την συμπεριφορά του πελάτη της!

Κι όμως η ψυχίατρος του “Τζόκερ του Κολοράντο” είχε προειδοποιήσει για την συμπεριφορά του πελάτη της!
Η ψυχίατρος που παρακολουθούσε τον Τζέιμς Χολμς, τον φερόμενο ως δράστη της αιματηρής ένοπλης επίθεσης σε κινηματογράφο του Κολοράντο, είχε έλθει σε επαφή με αστυνομικό του Πανεπιστημίου της αμερικανικής Πολιτείας…

για να του επισημάνει τις ανησυχίες της σχετικά με την συμπεριφορά του πελάτη της λίγο προτού προβεί στην μαζική δολοφονία στην Ορόρα, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο ABC, επικαλούμενο μη κατονομαζόμενες πηγές.
 
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως δεν γνωρίζουν τι έκανε ο αστυνομικός που ενημερώθηκε από την Δρ Λιν Φέντον τις πληροφορίες που εκείνη του παρέσχε, όπως σημειώνει σήμερα στην ιστοσελίδα του το ABC.
 
Όπως τονίζεται πάντως στο ίδιο ρεπορτάζ, ο αστυνομικός αυτός πρόσφατα κλήθηκε να καταθέσει, παρουσία εισαγγελέα, στο αστυνομικό τμήμα της Ορόρα, στο Κολοράντο, στα πλαίσια των ανακρίσεων για τις συνθήκες της ένοπλης επίθεσης που είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 άνθρωποι και να τραυματισθούν 58 άλλοι.
 
Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Κολοράντο, ένας ψυχίατρος έχει το δικαίωμα να παραβεί τον κώδικα εμπιστευτικότητας με τον ασθενή του όποτε και εάν αντιληφθεί πως εκείνος ενδέχεται να αποβεί βλαπτικός για τρίτους, μεταδίδει το ABC. Επίσης μπορούν να τον παραβούν εάν τους διατάξει σχετικώς το δικαστήριο.
 
Η εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου του Κολοράντο Ζακ Μοντγκόμερι αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα του ABC για το τι έκανε με τις πληροφορίες της Φέντον ο αστυνομικός του ιδρύματος, επικαλούμενη εντολή δικαστηρίου η οποία της απαγορεύει οποιαδήποτε διάψευση, ή επιβεβαίωση, που σχετίζεται με τις έρευνες, ή τη Φέντον.
 
Επίσης αρνήθηκε οποιοδήποτε σχόλιο και ο νομικός εκπρόσωπος της ίδιας της ψυχιάτρου.
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο μακελάρης του Ντένβερ είχε «πει» στον ψυχίατρό του τα σχέδιά του για το μακελειό!

Το –χαμένο- βλέμμα του δολοφόνου – Οι σοκαριστικές φωτό του μακελάρη Τζόκερ

Λίγα λουλούδια και μια αγκαλιά από τον “Batman” – Μάθημα ανθρωπιάς από τον Κρίστιαν Μπέιλ (ΦΩΤΟ&VIDEO)

ΒΙΝΤΕΟ με τον “μασκοφόρο” μακελάρη μέσα στο δικαστήριο

Ξανά σήμερα στο δικαστήριο ο μακελάρης του Κολοράντο – Τον απειλούσαν με έξωση πριν το μακελειό – Κόσμος

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε