Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Νέα στοιχεία για τη Μαντλίν: Είχε πλησιάσει τους γονείς της παιδεραστής πολιτικός

Νέα στοιχεία για τη Μαντλίν: Είχε πλησιάσει τους γονείς της παιδεραστής πολιτικός

Η Kate και ο Gerry McCann σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν πως ο Clement Freud, που τους είχε πλησιάσει όταν εξαφανίστηκε η Μαντλίν, ήταν παιδεραστής.

Ο διάσημος παρουσιαστής και πολιτικός Clement Freud, που πέθανε το 2009, είχε βίλα στο θέρετρο Algarve όπου εξαφανίστηκε πριν από 9 χρόνια η Μαντλίν. Μετά την εξαφάνιση του κοριτσιού, είχε καλέσει τους γονείς της στη βίλα του και πείραζε την Kate McCann για το αν είναι νυμφομανής.

“Σίγουρα εγείρει πολλά ερωτήματα. Θα σοκαριστούν όταν ακούσουν τις λεπτομέρειες”, σχολίασε άνθρωπος κοντά στο ζευγάρι που αναζητά την κορούλα του. Οι αρχές, αν δεν το έχουν ήδη κάνει, θα αναζητήσουν τα ίχνη του Clement Freud την ημέρα που εξαφανίστηκε η Μαντλίν, στις 3 Μαΐου 2007.

Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία ένδειξη πως το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στις έρευνες των αρχών, με τη μητροπολιτική αστυνομία που ξεκίνησε επανεξέταση της υπόθεσης να μην έχει πει ποτέ τίποτα για αυτόν. Χθες το βράδυ ο γιος του Matthew Freud είπε ότι ο πατέρας του ήταν στο Ηνωμένο Βασίλειο τη νύχτα της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν στην Πορτογαλία, σημειώνοντας πως ο πατέρας του ήταν 83 ετών τότε.

Στο μεταξύ η Sylvia Woosley, που γνώρισε πρώτη φορά τον Clement Freud όταν ήταν 10 ετών, αποκαλύπτει σε ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί σήμερα πως την κακοποιούσε επί σειρά ετών. Μια ακόμα γυναίκα, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της, υποστηρίζει πως ο πολιτικός την κακοποιούσε ως παιδί και τη βίασε όταν έγινε 18 ετών.

Οι ιδιωτικοί ερευνητές που προσέλαβαν οι γονείς της μικρής Μαντλίν τους μήνες μετά την εξαφάνιση της 3χρονης κορούλας τους ισχυρίζονταν πως το Praia da Luz και το Algarve ήταν γεμάτα παιδεραστές. Ο Clement Freud είχε βίλα στην περιοχή και το ερώτημα πλέον που ανακύπτει είναι γιατί κάποιος που χαρακτηρίζεται παιδεραστής θα καλούσε τους γονείς της μικρής Μαντλίν σπίτι του.

Στο βιβλίο για την εξαφάνιση της κόρης της, η Kate McCann αναφέρεται στην πρώτη φορά που συνάντησε με τον σύζυγό της τον πολιτικό. Ο Clement Freud μάλιστα τους είχε στείλει μια επιστολή λέγοντάς τους πως είναι ντροπή να εισβάλουν στη ζωή τους τα μέσα ενημέρωσης. “Αν θέλετε να έρθετε για μεσημεριανό/βραδινό οποιαδήποτε στιγμή πριν την Τετάρτη, ενημερώστε με. Μαγειρεύω πολύ καλά”, ήταν η πρόταση που είχε κάνει στο ζευγάρι.

Το επόμενο πρωινό η Kate McCann θυμάται πως ήταν απίστευτα ζεστός, αστείος και συμπαθής, καλώντας τους στο Luz όταν επέστρεψε τον Αύγουστο. Την επόμενη φορά που τον είδαν, το ζευγάρι θεωρούνταν ύποπτο από την πορτογαλική αστυνομία, με τον Clement Freud να κάνει λόγο για άχρηστες έρευνες των αρχών.

Η μητροπολιτική αστυνομία δεν έχει σχολιάσει για το πώς διαχειρίζονται τις πληροφορίες σχετικά με τον Clement Freud ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξαφάνιση της Μαντλίν. “Είναι κάτι που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και θα έπρεπε να εξετάσουν οποιεσδήποτε συνδέσεις που μπορεί να είχε στην περιοχή εκείνη την εποχή”, σχολίασε ο πρώην ερευνητής Colin Sutton.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε