Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Νέο επεισοδιακό briefing στον Λευκό Οίκο! Καβγάς Σπάισερ με δημοσιογράφο [vid]

Νέο επεισοδιακό briefing στον Λευκό Οίκο! Καβγάς Σπάισερ με δημοσιογράφο [vid]

Ανέβηκαν οι τόνοι στο μπρίφινγκ, όταν ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου είχε έντονη λογομαχία με μία δημοσιογράφο.

Η Έιπριλ Ράιαν έκανε μία ερώτηση, αλλά Σον Σπάισερ απαντώντας, της ζήτησε να σταματήσει να κουνάει το κεφάλι της, να μεταδώσει τα γεγονότα, ενώ την κατηγόρησε ότι αν ο Ντόναλντ Τραμπ βάλει ρωσικό ντρέσινγκ στη σαλάτα του, τότε θα πει ότι έχει σχέση με τη Μόσχα.

Η δημοσιογράφος ρώτησε τον Σπάισερ πώς ο Λευκός Οίκος προσπαθεί να αποκαταστήσει την εικόνα του, μετά τις έρευνες που αφορούν την ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές και την πιθανή συνεργασία της προεκλογικής ομάδας του Τραμπ με τη Μόσχα.

“Το έχω πει από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ. Δεν υπάρχει καμία σύνδεση. Αν ο πρόεδρος βάλει ρωσικό ντρέσινγκ στη σαλάτα του απόψε, αυτό κατά κάποιο τρόπο είναι ρωσική σχέση”», είπε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Η Ράιαν προσπάθησε να του απαντήσει κάτι, αλλά εκείνος συνέχισε: “Εκτιμώ την ατζέντα σου εδώ. Περίμενε. Κάποια στιγμή, μετέδωσε τα γεγονότα. Οποιος έχει ενημερωθεί για το θέμα, Ρεπουμπλικανός, Δημοκρατικός, έχει καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα. Λυπάμαι που αυτό σε αηδιάζει. Κουνάς το κεφάλι σου”, είπε ανεβάζοντας τον τόνο του. “Κατάλαβέ το, τα γεγονότα είναι αυτά που είναι. Κάποια στιγμή Ειπριλ πρέπει να πάρεις το ”όχι” ως απάντηση”, συνέχισε ο Σπάισερ.

Η δημοσιογράφος συνέχισε ρωτώντας για τη συνάντηση του προέδρου με την Κοντολίζα Ράις, την οποία το 2006 είχε αποκαλέσει “σκύλα” και δεν τον υποστήριξε προεκλογικά.

Η ερώτηση εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τον Σπάισερ. “Είναι ενδιαφέρον που κάνεις αυτές τις δύο ερωτήσεις διαδοχικά. Είσαι αποφασισμένη να μείνει η όποια εικόνα θες να περάσεις για τον Λευκό Οίκο”, της απάντησε. “Σταμάτα να κουνάς το κεφάλι σου!”, της είπε πριν συνεχίσει, προφανώς ενοχλημένος.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε