Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Τζέιμς Μπόντ επιστρέφει και ο Κάρολος με την Καμίλα ετοιμάζονται!

Ο Τζέιμς Μπόντ επιστρέφει και ο Κάρολος με την Καμίλα ετοιμάζονται!
23 Οκτωβρίου ο θρυλικός πράκτορας επιστρέφει, επιτέλους, στη μεγάλη οθόνη με μια νέα εντυπωσιακή ταινία και όπως όλα δείχνουν και μια εντυπωσιακή πρεμιέρα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα θα παρακολουθήσουν την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ “Skyfall” στο Αλμπερτ Χολ του Λονδίνου στις 23 Οκτωβρίου, ανακοίνωσαν οι παραγωγοί.
 
Τα έσοδα της πρεμιέρας θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που στηρίζουν πρώην και νυν μέλη των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών.
 
Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι φαν των ταινιών με ήρωα τον πράκτορα 007. Σε προηγούμενες πρεμιέρες έχουν παραστεί για φιλανθρωπικούς και όχι μόνο λόγους οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι.
 
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, στην τελετή έναρξης, σε μια εμφάνιση-έκπληξη η βασίλισσα Ελισάβετ συμπρωταγωνίστησε στο πλευρό του “Τζέιμς Μποντ”, Ντάνιελ Κρέιγκ.
 
Στο “Skyfall” πρωταγωνιστούν εκτός από τον Κρέιγκ, η Τζούντιθ Ντεντς, ο Ρέιφ Φάινς, ο Χαβιέρ Μπαρδέμ και ο Αλμπερτ Φίνεϊ. Η σκηνοθεσία είναι του Σαμ Μέντες.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε