Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι μαθητές παίρνουν μάτι τους γυμνούς γείτονες!

Οι μαθητές παίρνουν μάτι τους γυμνούς γείτονες!
Ο σύζυγος της γυμνίστριας Misaj Tomic
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.06.2011 | 11:15
Πρώτη δημοσίευση: 14.06.2011 | 11:15

Έκοψαν τα δέντρα του σχολείου και έτσι οι μαθητές βλέπουν τους γείτονες γυμνούς να κάνουν μπάνιο και να κολυμπούν στην πισίνα τους.

Ένα ζευγάρι περήφανων γυμνιστών προκαλούν πονοκέφαλο στο δημοτικό σχολείο Manly Vale στην Αυστραλία.
 
Αιτία η απόφαση του σχολείου να κόψει δέντρα στο προαύλιο, κάτι που επιτρέπει στα παιδιά να παρακολουθούν τους ιδιοκτήτες να κάνουν μπάνιο γυμνοί!
 
Η Anya Petrovic προσπαθώντας να τους σταματήσει, μοίρασε από την αυλή της που συνορεύει με το σχολείο φυλλάδια στα παιδιά, που την απεικόνιζαν γυμνή! Όπως ήταν φυσικό δάσκαλοι και γονείς αντέδρασαν με οργή.
 
Στα φυλλάδια, που η κα Petrovic, άφησε και σε αυτοκίνητα, ήταν καλυμμένο με μαύρο τετράγωνο το κάτω μέρος του σώματός της."Είναι γελοίο και εξοργιστικό να δίνει τέτοια φυλλάδια στα παιδιά. Το κάτω μέρος ήταν καλυμμένο, αλλά πάνω ήταν όλα ορατά" δήλωσε μια μητέρα, που παραπονέθηκε ότι το παιδί της άρχισε να της κάνει ερωτήσεις αφού είδε το φυλλάδιο.
 
Ο σύζυγος της γυμνίστριας Misaj Tomic δήλωσε στη Sunday Telegraph, ότι επρόκειτο για μια πράξη διαμαρτυρίας, καθώς το σχολείο έκοψε δέντρα (και σκοπεύει να κόψει και άλλα) στο προαύλιο, στερώντας από το ζευγάρι την ιδιωτική του ζωή.
 
Σύμφωνα με τον κ. Tomic, τα φυλλάδια ήταν ένας τρόπος, να ζητήσουν να αντικατασταθούν τα δέντρα που κόπηκαν ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να δουν τους ίδιους και τους φίλους τους να κάνουν μπάνιο γυμνοί στην πισίνα.
 
 
    Διαδώστε αυτό το άρθρο