Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ποιά είναι τελικά αυτή η γυναίκα;

Tην ώρα που οι φλόγες έκαιγαν από άκρη σ’ άκρη το Κρόϊντον μια γυναίκα πάλευε για τη ζωή της. Αναγκάστηκε να πηδήξει από τον 1ο όροφο και η στιγμή της αγωνίας αποτυπώθηκε στον φακό και έκανε το γύρο του κόσμου.

Το διαμέρισμά της ήταν δίπλα στο κατάστημα επίπλων House of Reeves και η ξανθιά γυναίκα περίπου 40 ετών ήταν εγκλωβισμένη και καλούσε σε βοήθεια.

Οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες έστρωσαν κάτω από το παράθυρό της ότι έβρισκαν μπροστά τους χαλιά και στρώματα και την καλούσαν να πηδήξει.

Η γυναίκα, μάλλον από την ανατολική Ευρώπη πήδηξε τελικά και έπεσε στην αγκαλιά ενός αστυνομικού.

Φορούσε μόνο τις πυζάμες της και ευτυχώς δεν έπαθε το παραμικρό, εκτός του ότι ήταν σε κατάσταση σοκ.

Η ΜΟΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ

Η φωτογράφος Amy Weston ήταν εκείνη που κατάφερε να απαθανατίσει την στιγμή.

Η Τζεμ Μπόξελ, ιδικτήτρια της διπλανής πάμπ περιγράφει την σκηνή: “Η γυναίκα αρνιόταν να βγεί από το διαμέρισμά της παρά το γεγονός οτι οι φλόγες την πλησίαζαν απειλητικά”.

Περιγράφει μάλιστα πως οι αστυνομικοί έσωσαν από βέβαιο θάνατο μια οικογένεια Ινδών με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής μπάινοντας μέσα στις φλόγες!

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ‘Εκαναν στάχτη μια ιστορία 144 ετών!

Χαροπαλεύει 60χρονος άνδρας – Τον έδειραν και τον άφησαν αβοήθητο – Κόλαφος για την αστυνομία η βαλλιστική: ποτέ δεν πυροβόλησε ο 29χρονος!

‘Αγρια δολοφονία στο Μπέρμινγχαμ – Παρέσυραν και σκότωσαν 3 ασιάτες που προστάτευαν τη γειτονιά τους – Επεισόδια σε Μάντσεστερ, Λίβερπουλ, Οξφόρδη

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε