Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Σούπερ μπαμπάς! Πώς συνόδεψε την κόρη – μπάτμαν στο σχολείο για να μην ντρέπεται (ΦΩΤΟ)

Σούπερ μπαμπάς! Πώς συνόδεψε την κόρη – μπάτμαν στο σχολείο για να μην ντρέπεται (ΦΩΤΟ)

Δεν ήταν μια συνηθισμένη μέρα για την 3χρονη Phoebe Arnold. Είχε φτάσει η ημέρα των υπερηρώων και θα έκανε μια ασυνήθιστη εμφάνιση στο σχολείο.

Ξέροντας πως αγαπημένος της υπερήρωας είναι ο Batman, ο πατέρας της Danny της είχε αγοράσει τη στολή του. Η μικρούλα όμως δεν ήθελε να τη φορέσει επειδή είναι αγορίστικη για να μην την κοροϊδέψουν στο σχολείο.

Ο 29χρονος προσπάθησε να προσθέσει ορισμένες κοριτσίστικες πινελιές, βάφοντας ροζ τη μάσκα και παίρνοντάς της και μια φουστίτσα από τούλι. Η μικρούλα του όμως συνέχισε να φοβάται πως θα είναι η μοναδική που θα έχει ντυθεί στο σχολείο.Την έπεισε όμως να πάει στο σχολείο παίρνοντας πιο δραστικά μέτρα. Φόρεσε και εκείνος τη στολή του Superman!

 

Δημοσιεύτηκε από Danny Arnold στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

“Της είπα πως ο Superman και ο Batman είναι οι καλύτεροι φίλοι. Όταν με είδε ντυμένο της άρεσε πολύ. Η προσέγγισή μου είναι ότι πρέπει να είσαι όποιος θέλεις. Δεν ήθελα η κόρη μου να πιστεύει ότι δεν μπορεί να ντυθεί Batman επειδή είναι κορίτσι. Ήταν υπέροχο όταν είδα το προσωπάκι της. Τα παιδιά σας δεν θα πρέπει ποτέ να αισθάνονται ανόητα! Θέλω να μάθω στα παιδιά μου ότι μπορούν να είναι ό,τι θέλουν. Είναι κάτιπου πάντα θεωρούσα σημαντικό”, σημείωσε ο Danny που είναι αρραβωνιασμένος με τη μητέρα της μικρούλας Claire Phipps.

Η φωτογραφία που τράβηξε κάποιος από το απίστευτο δίδυμο έγινε γρήγορα viral, κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου. “Όλοι οι γονείς και οι δάσκαλοι σοκαρίστηκαν όταν πήγα στο σχολείο. Μου ζήτησαν ακόμα και να μείνω να κάνω μάθημα στα παιδιά επειδή άρεσα στα παιδιά”.

 

Aparantly batman is for boys… Well not if I can help it!

Δημοσιεύτηκε από Danny Arnold στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε