Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε ο Φιντέλ Κάστρο

Σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε ο Φιντέλ Κάστρο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.07.2010 | 08:21
Πρώτη δημοσίευση: 11.07.2010 | 08:21

O ιστορικός ηγέτης της Κούβας έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του αφότου ασθένησε πριν από τέσσερα χρόνια. Εικονίζεται σε καλή διάθεση να συνομιλεί με υπαλλήλους επιστημονικού κέντρου.

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με κινητό τηλέφωνο και δημοσιοποιήθηκαν στο φιλοκυβερνητικό μπλογκ δείχνουν τον 83χρονο Κάστρο χαμογελαστό να κουβεντιάζει με ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί γύρω του ενώ αυτός αναχωρούσε από το Εθνικό Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών. Η διεύθυνση στο Ίντερνετ του μπλογκ όπου δημοσιεύονται οι φωτογραφίες είναι: http://bloguerosrevolucion.ning.com/profiles/blogs/fidel-visito-el-centro.

Η μπλόγκερ Ρόζα Μπαές γράφει πως ο Κάστρο εντοπίσθηκε ενώ έκανε "αιφνιδιαστική επίσκεψη" στο κέντρο την Τετάρτη και σταμάτησε για να χαιρετίσει και να "στείλει φιλιά" στην ομάδα που ήθελε να επωφεληθεί από την ευκαιρία να τον δει.

"Είναι αδύνατος, όμως φαινόταν καλά και, σύμφωνα με τον διευθυντή μας, είναι πολύ καλά πνευματικά", δήλωσε η Μπαές, το μπλογκ της οποίας βρίσκεται σε έναν ιστότοπο με τίτλο "Μπλόγκερς και Ανταποκριτές για την Επανάσταση".


   Διαδώστε αυτό το άρθρο