Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Θρήνος για την 4χρονη Jessica – Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Θρήνος για την 4χρονη Jessica – Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Ήταν πριν από λίγο καιρό που η σπαρακτική φωτογραφία της 4χρονης Jessica Whelan είχε συγκλονίσει τον κόσμο. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία αποτυπώνονταν οι μορφασμοί της μικρής Jessica από τον πόνο ενώ έδινε τη μάχη της ενάντια στον καρκίνο τερματικού σταδίου.

Οι γονείς της ανακοίνωσαν πως το κορίτσι που συγκίνησε τον κόσμο πέθανε, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. Η 4χρονη είχε διαγνωστεί με καρκίνο τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, με τον πατέρα της Andy να δημιουργεί ειδική σελίδα όπου συγκεντρώθηκαν 76.000 λίρες για να απολαύσει η κορούλα του τις τελευταίες της εβδομάδες στη ζωή.

“Νιώθω θλίψη και παράλληλα ανακούφιση που σας ενημερώνω ότι η Jessica τελικά αναπαύτηκε στις 7 το πρωί. Δεν υποφέρει πλέον, δεν αισθάνεται πλέον τον πόνο στο σώμα της. Τώρα η πριγκίπισσα μου έχει φτερά αγγέλου και πήγε να παίξει με τους φίλους της και πολλά αγαπημένα πρόσωπα.

Θα παρακολουθεί τώρα ξανά τον μικρό της αδερφό και εμάς μέχρι που μια μέρα θα συναντηθούμε ξανά. Χθες το βράδυ επιτέλους μου επέτρεψε να την κρατήσω στα χέρια μου και αγκαλιαστήκαμε ενώ της έλεγα πόσο πολύ την αγαπώ. Της είπα ξανά ότι είναι εντάξει να κλείσει τα ματάκια της και να κοιμηθεί και τη φίλησα στο μέτωπο πολλές φορές.

Φαίνεται ότι αυτό χρειαζόταν για να επιτρέψει στον εαυτό της να αναπαυθεί. Ήταν κορίτσι του μπαμπά από την αρχή μέχρι το τέλος. Νιώθω ότι ένα τεράστιο μέρος του εαυτού μου έχει χαθεί αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να είμαι δίπλα της τις τελευταίες της ώρες. Έφυγε από τη ζωή ειρηνικά και ήρεμα. Σας ευχαριστώ όλους που γίνατε μέρος του ταξιδιού μας”, έγραψε στο facebook ο πατέρας της Andy.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε