Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Το σπαρακτικό τελευταίο αντίο! Γνωρίστηκαν παρά τις συμβουλές των γιατρών, ερωτεύτηκαν και πέθανε [pics]

Το σπαρακτικό τελευταίο αντίο! Γνωρίστηκαν παρά τις συμβουλές των γιατρών, ερωτεύτηκαν και πέθανε [pics]

Εδώ και χρόνια η Katie και o Dalton έδιναν την προσωπική τους μάχη με την κυστική ίνωση. Αφού γνωρίστηκαν και έκαναν σχέση μέσω ίντερνετ πριν από 7 χρόνια, αποφάσισαν να συναντηθούν και από κοντά. Αγνόησαν τις συμβουλές των γιατρών, καθώς οι ασθενείς με κυστική ίνωση μπορούν να περάσουν βακτήρια ο ένας στον άλλο, και ερωτεύτηκαν.

Η 26χρονη που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Κεντάκι, έγινε χήρα λίγες ώρες πριν το πάρτι Χριστουγέννων που διοργάνωσε η οικογένειά της. Μίλησε με τον 25χρονο Dalton μέσω FaceTime. Πέθαινε. “Του είπε ότι τον αγαπά. Δεν ξέρουμε αν την άκουσε”, δήλωσε η μητέρα της Katie Debra Donovan. “Ο Dalton έδινε μάχη με την κυστική ίνωση. Ήταν ένας θαρραλέος μαχητής και η λέξη παραίτηση δεν ήταν στο λεξιλόγιό του”, έγραψε στο facebook η Katie.

O Dalton ήταν στη μονάδα εντατικής θεραπείες τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Οι γονείς του ήθελαν να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο στο Κεντάκι και αφού θα ανάρρωνε να τον πήγαιναν στην Katie. Δεν ήταν όμως αρκετά καλά για να πετάξει στο Κεντάκι και δεν μπόρεσε να συναντηθεί με την Katie για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Είχαν συναντηθεί στις 16 Ιουλίου, την 5η επέτειο του γάμου τους.

Το ειδύλλιο της Katie με τον Dalton ξεκίνησε στα 18 τους χρόνια μέσα από τη γνωριμία τους στο facebook. Ήξεραν πως το να συναντηθούν θα ήταν επικίνδυνο για την Katie. Ενώ οι γιατροί την προειδοποιούσαν, η Katie ζήτησε από τον Dalton να την επισκεφτεί στο Κεντάκι. “Είπα στον Dalton ότι θα προτιμούσα να είμαι πραγματικά χαρούμενη για 5 χρόνια στη ζωή μου και να πεθάνω μικρή παρά να ζήσω 20 χρόνια μέτριας ευτυχίας. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να σκεφτώ, αλλά όταν έχεις αυτά τα συναισθήματα, απλά ξέρεις”.

Οι δύο νέοι παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, το 2011. Ήταν και οι δύο 20 ετών. Στις 17 Νοεμβρίου του 2014 έκανε μεταμόσχευση ο Dalton και τον Ιούλιο του 2015 έκανε μεταμόσχευση η Katie. Οι ιατρικοί τους αγώνες όμως συνεχίστηκαν, με τους δύο νέους να μπαινοβγαίνουν στο νοσοκομείο. Λίγες ημέρες αφότου είχαν γνωριστεί πρώτη φορά, η Katie ήξερε ότι θα τον παντρευτεί. “Ήταν ένας από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους που είχα γνωρίσει” δήλωσε η Katie.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε