Δευτέρα, 20 Μαΐ
22oC Αθήνα

Χειροπέδες σε πασίγνωστο τραγουδιστή – Απείλησε καλλονή με όπλο [pics, vids]

Χειροπέδες σε πασίγνωστο τραγουδιστή – Απείλησε καλλονή με όπλο [pics, vids]

Με τέσσερα χρόνια φυλακή για επίθεση με φονικό όπλο κινδυνεύει ο γνωστός τραγουδιστής Κρις Μπράουν. Θύμα του αυτή τη φορά δεν είναι η πρώην του Ριάνα (την οποία έχει δείρει πολλάκις) αλλά μια νεαρή καλλονή, την οποία φέρεται να απείλησε με όπλο!

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν έξω από την έπαυλη του γνωστού τραγουδιστή στο Λος Άντζελες θυμίζουν σκηνές από ταινία του Χόλιγουντ. Ο Μπράουν συνελήφθη μετά από… κατάσταση πολιορκίας που κράτησε 11 ώρες, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής είχε ταμπουρωθεί μέσα στο σπίτι του και αρνούνταν να παραδοθεί!

Η Baylee Curran, πρώην Μις Καλιφόρνια, κάλεσε στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης (911) στις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης (30.08.2016) υποστηρίζοντας πως ο Μπράουν την απείλησε με όπλο όταν εκείνη θαύμασε ένα διαμαντένιο κολιέ που φορούσε φίλη του τραγουδιστή. Ανέβασε μάλιστα κι ένα video στο instagram, όπου έλεγε «Πιστεύετε ειλικρινά ότι ήθελα κάτι τέτοιο, ότι το προκάλεσα; Τι θα κάνατε αν κάποιος έβαζε ένα όπλο στο κεφάλι σας; Θα καλούσατε την αστυνομία;». Λίγο αργότερα όμως το διέγραψε.

Η αστυνομία έσπευσε άμεσα στην έπαυλη του Μπράουν αλλά εκείνος δεν τους άνοιξε και χρειάστηκαν ώρες μέχρι να βγει ένταλμα έρευνας για την ύπαρξη όπλου. Περίπου στις 02:40 τα ξημερώματα, ο Μπράουν βγήκε από το σπίτι, έβγαλε τη μπλούζα του και κάθισε στο έδαφος μπροστά στην πόρτα, πριν μπει πάλι μέσα στις 03:00. Δυο ώρες μετά είχε συλληφθεί και οι αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι του, ενώ πήραν και καταθέσεις απ’ όσους βρίσκονταν εκεί.

Κατά τη διάρκεια της… “πολιορκίας” της επαύλης του από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας του Λος Άντζελες, ο Μπράουν ανέβασε στο instagram video σε έξαλλη κατάσταση, όπου κάνει λόγο για παρενόχληση από την αστυνομία! Αναφέρει πως τον ξύπνησε ο ήχος των ελικοπτέρων που πετούσαν πάνω από το σπίτι του και πως ήταν πολύ κουρασμένος για να ασχοληθεί με την αστυνομία.

Ο Μπράουν κατηγορείται για επίθεση με φονικό όπλο, το οποίο είναι κακούργημα και κινδυνεύει με φυλάκιση έως τέσσερα χρόνια και 10.000 δολάρια πρόστιμο. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει δηλώσει ένοχος για τον ξυλοδαρμό της πρώην του που δεν είναι άλλη από τη Ριάνα. Γι’ αυτό απαγορεύεται να οπλοφορεί.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν σχολιάσει τις πληροφορίες πως ο Μπράουν πέταξε έξω από το σπίτι του μια τσάντα, μέσα στην οποία είχε όπλο και ναρκωτικά.

 

Όπως είπε σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας KIIS 101.1 πως έφτασε στο σπίτι του Μπράουν για μια οντισιόν σχετικά με μια εμφάνιση σε ένα video του τραγουδιστή. Εκείνη και μια φίλη της χρησιμοποίησαν το υδρομασάζ και όταν αργότερα επέστρεψαν στο εσωτερικό του σπιτιού είδαν τους φίλους του Μπράουν να δείχνουν ένα κολιέ. Είπε ότι δεν το άγγιξε, πως ένας από τους φίλους του Μπράουν τη χτύπησε στον ώμο και την προειδοποίησε να φύγει. «Και τότε ο Κρις έβγαλε όπλο και είπε “Εξαφανίσου από ‘δω! Αρκετά ανέχτηκα με εσάς”». Η ξανθιά καλλονή υποστήριξε πως την ώρα του περιστατικού ο Μπράουν φαινόταν να είναι μεθυσμένος και να έχει κάνει χρήση ναρκωτικών.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε