Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

“Δεν συναντήθηκα με ισραηλινούς αξιωματούχους”

Στέλεχος της παλαιστινιακής Χαμάς διέψευσε πως συναντήθηκε με ισραηλινούς αξιωματούχους στην πόλη Νετάνια την περασμένη Πέμπτη.

 Το ανώτατο στέλεχος της Χαμάς Ομάρ Αμπντέλ Ράκεζ αρνήθηκε πως συναντήθηκε με αξιωματούχους της ισραηλινής κυβέρνησης την περασμένη Πέμπτη στην ισραηλινή πόλη Νετάνια, διαψεύδοντας σημερινό δημοσίευμα της αραβόφωνης εφημερίδας του Λονδίνου Ασράκ αλ Αουάσατ.

«Αυτή είναι μία ολότελα ψευδής πληροφορία που στερείται βάσης. Εμείς δεν επιτρέπεται να εισέλθουμε στα εδάφη του 1948», τόνισε ο Αμπντέλ Ράκεζ απαντώντας στα δημοσιεύματα.

Η εφημερίδα δημοσίευσε πως ο Αμπντέλ Ράκεζ μετέβη την περασμένη Πέμπτη από την παλαιστινιακή πόλη Ναμπλούς στην ισραηλινή πόλη Νετάνια για να συναντηθεί με ισραηλινούς υπευθύνους.

Επικαλούμενη παλαιστινιακές πηγές, η Ασράκ αλ Αουάσατ τόνισε πως οι δύο πλευρές συζήτησαν το θέμα του αιχμάλωτου ισραηλινού στρατιώτη Γκιλάντ Σαλίτ. Το Ισραήλ έχει προειδοποιήσει τη Χαμάς κατά της απαγωγής ισραηλινών εποίκων οι οποίοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για ανταλλαγή με κρατουμένους Παλαιστινίους στο Ισραήλ.

   

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε