Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Έκαψε τις κόρες της και μετά κρεμάστηκε [pics, vid]

Φωτό από www.haaretz.com
Φωτό από www.haaretz.com

Σοκ έπαθαν οι Ισραηλινοί πυροσβέστες όταν μπήκαν σε σπίτι της Ιερουσαλήμ. Τέσσερα ανήλικα κοριτσάκια ήταν νεκρά και γεμάτα εγκαύματα. Στο μπαλκόνι ήταν η νεκρή μητέρα τους, η οποία ήταν κρεμασμένη. Οι Αρχές πιστεύουν ότι η γυναίκα σκότωσε τα παιδιά της και μετά αυτοκτόνησε. 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η τραγωδία εκτυλίχθηκε την Κυριακή. Εικάζεται ότι η μητέρα, η οποία ήταν από την Γαλλία, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα όπου έμενε με τις κόρες της ηλικίας από 2 έως 12 χρονών και στην συνέχεια κρεμάστηκε.

Φωτο από www.jpost.com

 

Ένας γείτονας που είδε τη φωτιά κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Ο διασώστης Menachem Astrik ο οποίος ήταν ο πρώτος που μπήκε στο σπίτι είπε: “Είδα μια γυναίκα, η οποία ήταν περίπου 30 ετών, κρεμασμένη και χωρίς σφυγμό. Της έδωσα τις πρώτες βοήθειες αλλά δεν ανάσαινε. Οι υπόλοιποι πυροσβέστες έφεραν στο μπαλκόνι τέσσερα τραυματισμένα κορίτσια, τα οποία δεν ανέπνεαν. Το μεγαλύτερο ήταν 12 χρονών. Είχαν παντού εγκαύματα. Προσπαθήσαμε να τα επαναφέρουμε, ωστόσο ήταν ήδη αργά”.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια θανάτου των τεσσάρων παιδιών, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε απευθυνθεί σε ψυχίατρο για βοήθεια επικαλούμενη ότι πάσχει από κατάθλιψη.

Πηγή: www.jpost.com και www.haaretz.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε